Betingelser ved tilmelding til nyhedsmails

Sidst opdateret: 2018-05-01
Version 1.0

Når du både tilmelder dig vores nyhedsmails, så giver du samtykke til at modtage Heka Dental’s nyhedsmails på den opgivne e-mailadresse via e-mail. Vi sender normalt op til 4 nyhedsmails til dig pr. år, men dette kan variere.

Nyhedsmails kan bl.a. indeholde oplysninger om og markedsføring af vores- samt underleverandørers produkter og informationer om produktnyheder m.m.

Din e-mail adresse bliver ikke videregivet eller videresolgt. Dine oplysninger benyttes kun af Heka Dental og vores medarbejdere til at kunne informere dig om emner vi mener er interessante for dig.

Ønsker du at afmelde vores nyhedsmails, kan dette gøres via linket i hver enkelt nyhedsmail eller ved at kontakte marketing@heka-dental.dk.

Du har ret til at se hvilke data vi har registreret om dig samt hvilke samtykker vi har registreret og anmode om at rette disse eller helt at slette dem.

Ønsker du at se eller rette i de oplysninger vi har registreret om dig eller ønsker du ikke længere at være registreret med din e-mail og øvrige oplysninger hos Heka Dental, kan du altid kontakte os på info@heka-dental.dk med dine ønsker.

Gå til toppen af siden
×
userphone-handsetdownloadmagnifiercross