Faro Dental Lamper

Heka Dental har i mere end 40 år været generalagent for Faro lamper i Skandinavien (Danmark, Norge og Sverige) og har derfor ekspertise og viden om de enkelte produkter. Du er derfor velkommen til at kontakte os for yderligere information.

Faro Lys, der reproducerer naturlig lys

Den menneskelige krop er designet til at leve i naturen i henhold til rytmerne dikteret af sollys.

På grund af den naturlige produktion af serotonin (i solskinstimer) og melatonin (i mørke timer), gør vores biorytme os mere produktive om dagen og mere tilbøjelige til at hvile om natten. Årstiderne påvirker også vores biorytme: om sommeren gør den større mængde lys os mere aktive, mens om vinteren knapheden på lys gør os mere trætte og har brug for mere hvile.

Men vores arbejdsliv skubber i retning af en anden rytme, reguleret af produktivitetskrav; konsekvensen af denne "tvungne" tilpasning er en kilde til betydelig stress for vores kroppe. En af de mest effektive metoder til at reducere denne type stress er at sikre, at det lys, vores øjne modtager fra arbejdsmiljøet, minder så meget som muligt (kvantitet og kvalitet) til sollys

Teknologi, innovation og velvære

FARO samarbejder altid med forskningsinstitutter og universiteter (Politecnico di Milano) for at udvikle produkter, der opfylder lægers og patienters faktiske behov.

Vores FARO-systemer er faktisk designet til at tilbyde en optimal scialytisk effekt, høj farvegengivelse (CRI) og lyseffektivitet med en konstant farvetemperatur for hvert intensitets-justeringsniveau af lamperne.

Det patenterede design er den perfekte syntese mellem æstetik og funktionalitet, og med EVA-, ALYA- og MAIA-lamperne sætter vi en ny reference for LED-teknologi og for fremtiden for professionel belysning.

Faro Lys - Lyskvalitet

Når vi vælger en operationslampe, skal vi overveje få kritiske egenskaber for at bestemme lyskvaliteten. Enhver kunstig lyskilde skal trofast gengive farverne på de oplyste genstande, materialer og kropsvæv, som mange varierer baseret på kildens farvetemperatur og farvegengivelsesindeks. Det er alt sammen afgørende for at opnå et vellykket resultat i enhver aktivitet.

Selv sollys har en effekt på farveopfattelsen: Når dagslys timerne eller årstiderne skifter, ser vi farver anderledes. Af denne grund er det vigtigt at have en lyskilde, der til enhver tid giver lægen mulighed for at få præcise oplysninger.

Alle FARO-lamper inkluderer intensitets-justering, så den visuelle funktion er i stand til at fange små detaljer af operationsfeltet med minimal indsats, samtidig med at den holder en konstant farvetemperatur.

Faro Lys - LYS OG VELVÆRE

FORBEDRING AF BIORYTME
Eksponering for en korrekt og effektiv lyskilde medfører en energigivende effekt og mindsker følelsen af træthed, der har en tendens til naturligt at stige i løbet af dagen.

REDUCERING AF STRESS og RELATEREDE SYGDOMME
Kvalitetssyn reducerer drastisk risikoen for stress overbelastning, muskel- og følelsesmæssige spændinger og de relaterede neuralgier såsom migræne og hovedpine, smerter og menneskelige muskuloskeletale system patologier.

FORBEDRING AF FØLELSEN AF VELVÆRE
Visuel træthed og belastning af øjnene, udover risikoen for øjensygdomme, påvirker også dit humør og kan have en indirekte effekt på dit humør og den følelsesmæssige opfattelse af godt helbred og velvære.
At få kvalitets- og mærkelamper, betyder for de professionelle at få bedre syn, komfort og ydeevne hele dagen lang. For patienten lindrer det gener og stress, forbedret tillid og tillid til lægens praksis og at man vælge den samme klinik igen.

Den højeste standard for visuel komfort, det ideale syn mellem farver og dybde

EVA tunable white - dentallampen

EVA markerer en ny tidsalder af teknologi ved at tilbyde den højeste standard for visuel komfort og lysoplevelse til det medicinske team og patienten.

EVA genskaber det ideelle syn for en perfekt balance mellem farve og dybde.

Du kan genkende hver eneste lille detalje af biologiske væv, konturer og overflader på et elliptisk sted, der er specifikt for mundhulen.

LED indikator

Den lyse LED indikator på lampehovedet viser straks niveauet af belysningsstyrke og farvetemperatur.

Reflekteret lys

Det patenterede, unikke optiske design med reflekteret lys sikrer et veldefineret lyspunkt, der forhindrer genskin for patienter.

Farvetemperatur

Vælg den ideelle farvetemperatur til klinikken: 5700K, 5000K, 4000K og 2700K Composave funktion.

Ideel til høj koncentration og 3d-perception til detektion, protetik og konservativ.

Ideel til ortodonti, endodonti og børnetandpleje

Ideel til kirurgi

Composave, for at undgå hærdning af kompositfyldninger m.m

EVA sunlight - dentallampen

EVA Sunlight er en ny generation af sollignende LED for at drage fordel af belysningen, farvegengivelsen og velværet lige så meget som det naturlige sollys.

Det giver en tandlæge mulighed for et stadig mere pålideligt, effektivt og komfortabelt udsyn. Den lyse pære på lampehovedet viser belysningsniveauet i brug.

LED INDIKATOR
Den lyse LED INDIKATOR på lampehovedet viser straks niveauet af belysningsstyrke og farvetemperatur.

SOL-LIGNENDE TECHNOLOGI
Det patenterede, unikke optiske design med reflekteret lys sikrer et veldefineret lyspunkt, der forhindrer blænding for patienter

Fås med Faro Screen

DESIGN OG FUNKTIONALITET - ALT I ÉT
FARO SCREEN er designet specielt til EVA-lampen og forbedrer kommunikationen med patienten og undgår enhver kontaminering af lampen.

Det integrerede spejl forbedrer kommunikationen med patienten for at:

 • Informere om patologierne
 • Forklare terapierne
 • Forstå patientens forventninger

Fås med THEIATECH - Bagarm med integreret LED

THEIATECH er LED-belysningssystemet, der kan integreres i den bagerste arm på ALYA- og EVA-lamperne for at forbedre synligheden i det præoperative område, samtidig med at belysningen af operationsområderne afbalanceres og visuel træthed for lægen, assistenten og patient reduceres

THEIATECH-systemet er svaret på lovmæssige krav til visuel ydeevne og komfort i indendørs operationsområder.

EVA CAM

DESIGNET AF TANDLÆGER TIL TANDLÆGER
EVA CAM er operationslampen med integreret professionelt kamera, tilgængelig i SUNLIGHT og TUNABLE WHITE versioner.

 • Ideel til billeder og videoer i realtid til at dele og sammenligne live og eksternt.
 • Zoomen er specifikt udviklet til tandklinikker for at sikre direkte og præcis indramning.
 • Fodkontrollen tillader ingen forstyrrende procedure for at bibeholde opmærksomheden på operationsfeltet.

EVA CAM er den bedste partner til konstant og effektiv kommunikation med patienten, kollegaer og studerende, og det muliggør en omfattende og præcis registrering af diagnose, behandling og sporbarhed.

EGENSKABER

TEKNISKE SPECIFIKATIONER

ALL-IN FOKUS ELLER MANUEL FOKUS

Nem og intuitiv indbygget software til Windows, Mac og Android. Opløsning: 4K Stabilt fokus med et bredt felt
Få adgang til og del foto og video via e-mail på enhver enhed uden redigering Videoformat: MP4 Præcis fokus på interessepunktet
Fodpedal med kabel eller trådløs fodpedal (ekstraudstyr) Fotoformat: JPG Ingen grund til at søge efter fokus sammenlignet med autofokus
Standard objektiv: 25mm
Valgfri linse: 16mm

MAIA Dental Led Lampe

Maia er det ideelle valg for alle tandlæger, der søger efter en professionel LED-lampe, en pålidelig løsning, langtidsholdbar og med høj belysningsydelse til en konkurrencedygtig pris.

Høj definition af spotlightet

Den nøjagtige definition af MAIA-tandlampens lyspunkt eliminerer risikoen for blænding og beskytter patienternes og det medicinske teams øjne.

FARO reflekterende lys eksklusive patenterede optiske projekt undgår direkte eksponering for de to anvendte LED-kilder. De 258 små reflekterende facetter af hver reflektor garanterer et fuldstændig ensartet belyst felt på 170 x 95 mm.

Focus

Progressiv justering

Den elektroniske lysstyring kan aktiveres med joystick, sensor eller dental enhed. Den justerer lyset fra maksimal til minimum kontinuerlig intensitet, samtidig med at den holder konstant farvetemperatur.

Automatisk lagring

Automatisk lagring af den anvendte lysintensitet efter slukning af tandlægeunitten og efter skyllefunktionen.

Scialytisk effekt

Minimumsmål på den faktiske skygge, som kræves af lovgivningen: Ø 12mm. Den scialytiske effekt af MAIA lampen genererer en ellipse på kun 9 x 6 mm.

Rotation 2-d / 3-d (valgfri)

Perfekt afbalancering af 2D-systemet, der roterer på hovedets to akser.

Som ekstraudstyr er der et 3D-system, der roterer på en tredje akse, der gør det muligt at opnå bedre positionering af lysstrålen.

Design

Alsidig og funktionel

 • Automatisk lagring af den benyttede lysintensitet
 • Aftagelige, autoklaverbare håndtag
 • 2d-3d rotation valgfri
 • 2d-3d rotation valgfri
 • 2d-3d rotation valgfri
Produktspecifikationer

EGENSKABER

SPECIFIKATIONER

Strømforsyning med transformer 230 Vac +/- 10% – 50/60 Hz
Strømforsyning med power pack 90-264 Vac – 47-63Hz
Strømforsyning uden power pack 17-24 Vac – 50-60 Hz 22-35 Vdc
Strømforbrug max 26 VA
Lux fra 3.000 til 50.000 (fra 700 mm distance)
Lyspunkt 205 x 100 mm (fra 700 mm distance)
Kølesystem Statisk køleplade (ingen ventilator påkrævet)
Håndtag Aftagelige og autoklaverbare

Loftmonterede løsninger

Loftmonterede løsninger (med eller uden transformer) komplet med dæksel, søjle Ø 60 mm med drejeled Ø 35 mm. De medfølgende M8 X 50 mm propper har en kapacitet på 400 kg (garanteret værdi for montering i en væg af komprimeret beton).

Duo Løsning

"DUO" er et nyt loftsmonteringssystem, der opfylder klinikkens forskellige behov.

Dens ergonomiske kombination udnytter arbejdsområdet bedst muligt og giver fuld bevægelsesfrihed. Især giver versionen med dobbelt lampe mulighed for at forbedre belysningen af det kirurgiske felt og øger den scialytiske effekt af lamperne, hvilket giver mere komfort til dig og dit og dit team.

Mulige applikationer - Tilgængelige løsninger

LED lampe + LED lampe ergonomisk løsning 1

For dem, der praktiserer kirurgi, giver denne løsning mulighed for at øge belysningen af det kirurgiske felt og at øge den scialytiske effekt, hvilket giver mere komfort til tandlægen og hans team.

Lysstyring
Justerbar effekt fra 3.000 til 50.000 Lux på hver lampe.

Justerbart lys
For at belyse de vanskeligste områder kan du styre to lamper individuelt.

Scialytisk effekt
Den scialytiske effekt af Faros’s optiske system reducerer skygger yderligere takket være brugen af to ALYA-lamper.

LED lampe + fast arm til monitor ergonomisk løsning 2

Fordelene ved et komplet og elegant system, der optimerer dit arbejdsområde.

Praktisk indstilling
Se skærmen ude af syne for patienten med den mulige rotation af armen.

Video position
Giver patienter mulighed for at se film eller klip.

Working position
Justerbar skærm i øjenhøjde, for at undgå muskelspændinger.

LED lampe + leddelt arm til monitor ergonomisk løsning 3

Med den leddelte justerbare monitorarm er alt muligt, hæv eller sænk skærmen: valget er dit! Kommunikationen med patienten er meget mere intuitiv, billederne til tjeneste for behandlingen.

Hovedstilling
Letter kommunikationen med patienten og forklaringen af behandlingen.

Video position
Giver patienter mulighed for at se film eller klip.

Arbejdsposition
Justerbar skærm i øjenhøjde, for at undgå muskelspændinger.

LED lampe + kamera arm ergonomisk løsning 4

Med kameraarmen kan du optage dine indgreb og tage billeder fra enhver vinkel. Den universelle forbindelse gør det muligt at koble dit yndlingsudstyr til, og tilpasse din arbejdsstation.

Tilpasningsevne
Det universelle monteringssystem tillader installation af dit valg af udstyr.

Præcision
Den leddelte arm tillader hver bevægelse med præcision og bevægelse for at lette alle dine optagelser.

Kamera arm + leddelt arm til monitor ergonomisk løsning 5

Loftsmontering af monitor arm med kamera arm.

LED lampe + bakkeholder arm ergonomisk løsning 6

Den enkleste og ergonomiske løsning til montering af en ekstra aflægsflade.

Løftet position
Den øverste position giver større fleksibilitet i bevægelse og adgang til vasken.

Ergonomi
Ved at sænke hylden til 70 cm får du den bedste arbejdsstilling.

Belysning
Den korrekte position for at tillade en fuldstændig virkning af lysstrålen.

Arme med bakke

Den nye bakkeholderarm designet og produceret af FARO, er udtænkt som en god støtte beregnet til at have lige ved hånden med alt hvad du behøver for at arbejde. Den nye bakkeholderarm har et fuldstændig renoveret design og forbedret ydeevne.

Den nye bakkeholderarm har mulighed for at bevæge bakken i alle retninger med et nyt design, samtidig med at den holder det perfekt justeret.

Fremragende stabilitet under belastning

takket være den fornyede bakke, der garanterer en stor soliditet og en perfekt stabilitet i enhver position

Ergonomisk bakke

der naturligt understøtter udøverens greb

Innovativt og nemt lastlåsesystem

innovativt og nemt lastlåsesystem, der gør det muligt for bakken at holde betydelige belastninger og huske den valgte position

Monteringsbeslag

Beslag til vægmontering
Vægmontering til skærm og lampearme.

Beslag til gulvmontering
Gulvmontering komplet med bund og Ø 60 mm søjle med drejeled Ø 35 mm.

Beslag til stangmontering – enkeltarm
Fast adapterlampe eller armholder til Ø 50 og Ø 60 mm søjler.

Beslag til stangmontering – multi arm
Multi-arm adapter til lamper, arme, kameraer og Inside med et innovativt fikseringssystem, som ikke behøver monteringshuller.

Forespørgsel på Faro Dental lamper
Product form - DA (#13)
FARO samarbejder altid med forskningsinstitutter og universiteter for at udvikle produkter, der opfylder de faktiske behov hos læger og patienter
Designet til at tilbyde en optimal scialytisk effekt, høj farvegengivelse (CRI) og lyseffektivitet
Den perfekte syntese mellem æstetik og funktionalitet
Book 
en demo
Gå til toppen af siden
×
userphone-handsetcalendar-fulldownloadmagnifiercrosscheckmark-circle