HEKA I+

Årets produkt i 2024

HEKA I+ blev kåret til "Årets produkt 2024" i kategorien udstyr af den franske tandlægeforening på ADF-messen i Paris.

Den elegante HEKA I+ er et pladsbesparende søjleunit i det velkendte HEKA S+ design, et smukt, funktionelt og nordisk design i høj kvalitet.

Med en søjleunit placeres den ergonomiske teleskoparm med suget på stolen eller evt. bagved stolen, og man opnår stadig fuldt ud den samme fleksibilitet og gode ergonomi som er kendetegnet ved alle UnicLine modeller.

Heka I+ fylder mindre end gennemsnittet

Enhver Heka behandlingsenhed fremstilles individuelt, så den passer til dig og dit teams unikke præferencer og behov.

Det giver dig optimale muligheder for et enkelt og ergonomisk arbejde, hvor Heka I+ hjælper dig igennem behandlingerne - både automatisk og individuelt.

Heka I+ fylder mindre end gennemsnittet, hvilket giver dig flere valgmuligheder og mere frihed til at designe din klinik optimalt - og samtidig have flere behandlingsenheder på færre kvadratmeter til gavn for din forretning.

Som alle Heka Dentals øvrige produkter er Heka I+ produceret i Danmark.

Lysergonomi

Vi kender alle den daglige situation hvor man gerne vil fastholde øjnenes fokus i patientens mund, men tit i behandlingen er tvunget til at flytte øjnene væk for at orientere sig om instrumentets indstillinger - oftest en simpel information om instrumentets spray.

Lysergonomi virker ved at 2 LED lysdioder projicerer sprayforvalget på patientens serviet/torso.

Grundideen er, at tandlægen anvender sit perifere synsfelt til at fange farverne på servietten for at validere om spraykombinationen er som ønsket.

Derved undgår man at dreje hovedet og kan holde fokus på arbejdet i patientens mund. En tandlæge kan med anvendelse af lysergonomi på Heka I+ reducere belastninger af nakken og øjnene væsentligt.

Instrumentbord

Instrumentbordet er i samme design og kvalitet som det kendes fra Heka I+.

Under glasoverfladen er display og berøringstasterne skjult - de er kun synlige, når det er relevant for den situationsbestemte funktion - det skaber et enkelt udtryk og man undgår at belaste øjnene.

Balanceophænget er et centralt element i understøttelsen af en ergonomisk arbejdsgang. Hvert instrument er individuelt kalibreret, hvor fjederen nøjagtigt neutraliserer instrumentets vægt ved patientens mund – uden at trække tilbage.

Derved hjælper Heka I+ med at bære instrumentet uden at hæmme din bevægelsesfrihed. Resultatet er, at du kan arbejde med stor præcision og minimal belastning af håndled og underarm.

Balancerede unitinstrumenter reducerer trætheden og forøger præcisionen af arbejdet.

Få overblikket med ét enkelt øjekast

Vores avancerede motorstyring gør det muligt at styre alle parametre som torque, omdrejningsretning, omdrejningshastighed samt efterpust, sprayvalg, sterilvands-flow og funktioner som Auto Reverse og Auto Forward.

For at gøre det enkelt og præcist at opnå den ønskede hastighed, kan man indstille min./max. i det arbejdsområde, man via fodkontrollen ønsker at kunne justere hastigheden inden for. På den måde kan man sikre at man f.eks. ikke kommer til at overskride den maksimale hastighed for igangværende behandling.

Via touch displayet og taster på instrumentbordet kan man ændre og justere de aktuelle indstillinger.

Det smalle design af instrumentbordet er en af de vigtigste forudsætninger for at kunne opnå optimale ergonomiske arbejdsindstillinger omkring patienten uden unødige løft af albue og skuldre.

Med Heka One Connect kan du indstille og tilpasse din HEKA I+ tandlægestol til netop din arbejdsdag - og hvis du samtidig ønsker overblik over behandlingsinformationer fra din arbejdsdag, kan du nemt trække data ud.

En typisk udfordring er, at for mange informationer på displayet på en gang hurtigt bliver uoverskueligt og derfor kræver længere tids fokusering. Derfor har vi med Heka One Connect gjort det muligt for dig selv at vælge, hvilke nødvendige informationer, der vises i en given situation, så du med blot et enkelt øjekast kan danne dig et overblik. Vi mener, at det skal være nemt at vælge de informationer, der skal være synlige i selektiv visning.

En smart detalje er blandt andet, at der med valgt sprayvand på turbine eller motorinstrumentet kan vælges både automatisk og mekanisk efterpust - så behøver du typisk ikke luft fra sprøjteinstrumentet for at tørlægge eller fjerne væske fra området.

Vi tænker altid på dig og dine behov først, når vi udvikler

Med et Heka ID-kort kan du bibeholde det arbejdsflow, du er vant til uden at skulle tænke over det. Har din klinik flere rum med flere behandlere, eller udføres der mange forskellige behandlinger, er et Heka ID-kort en smart løsning.

Vi har placeret det kontaktløse punkt i midten af instrumentbordet, så både du og din assistent enkelt kan benytte det. Du kan have flere forskellige behandlinger på dine Heka ID-kort, så du enkelt kan ændre indstillingerne til en specifik behandling.

Instrumentarm

Hos Heka Dental anser vi armen til instrumentbordet som en meget vigtig del af unitterne. På alle dentalunitter fra Heka Dental er armene til instrumentbordet meget lange, og de er konstrueret i de bedste materialer og udstyret med overdimensionerede kuglelejer i alle led.

Dette betyder at man kan placere instrumentbordet således at man altid kan arbejde ergonomisk korrekt. Det betyder ligeledes at bevægelserne i armen er meget lette og behagelige.

For HEKA I+ betyder det også at unitten bliver meget fleksibel (ambidextrøs), så mange tandlæger kan arbejde Instrumentarm på den samme unit - både højre- og venstrehåndede tandlæger kan med lethed arbejde ergonomisk optimalt. Derudover sidder suget på HEKA I+ som standard på stolen, og kan drejes både til højre og venstre. Ligeledes er der mulighed for at installere suget bagved unitten i kl. 12 position.

Disse ting betyder at HEKA I+ bliver den perfekte unit til dem der vil have en højre- venstrehåndsunit (ambidextrøs unit), og det er uanset om der arbejdes med 2 eller 4 hænder i behandlingssituationen. Unitten kan transformeres fra at være en højrehåndsunit til at være en venstrehåndsunit på få sekunder, og samtidig have en fast og stabil konstruktion og installation, der holder i mange år.

Integreret gulvboks

Basen fås i to versioner:

En gulvboks med integreret tilslutning til sug. Suget monteres på stolen med det teleskopiske hoved, der også bruges på HEKA S+.

Hvis HEKA I+ bestilles uden sug i tilfælde, hvor der bruges et eksternt sug, vil gulvboksen blive leveret uden tilslutninger, hvilket giver mulighed for en helt glat topplade.

Sug

Den teleskopiske arm med suget, kan let indstilles så man kan arbejde 180 grader rundt om patienten, og derved undgår at dreje overkroppen når man rækker ud efter suget.

Teleskoparmen kan justeres fra to- til fire-hånds behandling eller fra højre- til venstrehåndet behandling på få sekunder.

Hygiejne og rengøring

HEKA I+ er designet med henblik på at være så hygiejnisk og rengøringsvenlig som muligt.

Hærdet overflade i glas

Det indbefatter gennemtænkte detaljer som f.eks. brugen af den hærdede glasoverflade på instrumentbordet, der pga. den hårde, glatte overflade er særligt effektiv at rengøre og desinficere.

Naturlige kontaktpunkter

Naturlige kontaktpunkter, som f.eks. håndtag og instrumentaflæg - kan let afmonteres med henblik på rengøring og autoklavering.

Dette inkluderer også håndtagene til OP-lampen.

Optioner og ekstraudstyr

Instrumentskyl:
Instrumentskyl tilsluttes vha. en adapter direkte på sugeslangen.

Automatisk sugerens:
Med automatisk sugerens aktiveres en dyse for enden af sugeslangerne, som løbende renser sugesystemet med rent vand eller aktiv kemi, og hjælper med at holde hele sugesystemet rent og effektivt.

Det er muligt at aktivere skylning med kemi eller kun vand under arbejdet med en patient. Derved sikres effektiv fjernelse af alle urenheder, uden at slangen tørrer ud, så urenhederne størkner på indersiden af slangen.

Jævnlig skylning med aktiv kemi mellem patienter eller om aftenen kan sikre at kim og bakterier i sugesystemet holdes nede.

Kopholder og instrumentbøjle til bakke
Det er muligt at montere både kopholder og instrumentbøjle, og kombinere dem efter ønske.

Ekstern 2L vandflaske
I tillæg til tilslutning til den offentlige vandforsyning kan UnicLine S Søjle udstyres med et system med selvstændig vandforsyning via en 2L flaske. Dette system kan også benyttes til gennemskylning af unittens slanger med rensevæske.

Tandlægen og assistenten kan selvfølgelig styre sugerens, instrumentskyl og flaskevandssystem på displayet

Kopholder og instrumentbøjle til bakke
Automatisk sugeslangerens
Ekstern 2L vandflaske
Adapter til instrument gennemskyl
Vi tænker på de næste generationer
 • Heka Dental bidrager til at minimere vores miljøpåvirkning i kraft af den lange levetid på vores behandlingsenheder, da miljøpåvirkningen reduceres i kraft af produkternes levetid.
 • Vi anvender aluminium, der har en livscyklus, som kun meget få metaller kan matche og samtidig benyttes genanvendeligt aluminium.
 • Via leverandører arbejder vi kontinuerligt med at nedsætte energibehovet i vores produktion ved at finde bedre alternativer til transporten, og særligt i vores udvikling og design arbejder vi med løsninger, så produkterne i højere grad kan genanvendes.

Vi tager ansvar - rettidig omhu for dig

Vi har altid et hold af specialister klar til at rykke ud.

Hos Heka Dental og vores dedikerede partnere ved vi, hvor vigtigt det er for din klinik, at du har den højeste oppetid på dine behandlingsenheder. Derfor går vi aldrig på kompromis med materialevalget, når vi bygger din behandlingsenhed, og vi er dokumenterbart blandt markedets bedste, når det gælder levetid og driftssikkerhed.

Opstår der et problem, sørger vi altid for at have et partnernetværk af teknikere klar, der kan rykke ud til din klinik, så vi sikrer, at din behandlingsenhed kommer op igen og skaber værdi for din forretning. Med lokale reservedelslagre i Europa og på de oversøiske markeder kan vi altid levere hurtigt.

Vi tager ansvar - rettidig omhu for dig
Vi har altid et hold af specialister klar til at rykke ud.

Hos Heka Dental og vores dedikerede partnere ved vi, hvor vigtigt det er for din klinik, at du har den højeste oppetid på dine behandlingsenheder. Derfor går vi aldrig på kompromis med materialevalget, når vi bygger din behandlingsenhed, og vi er dokumenterbart blandt markedets bedste, når det gælder levetid og driftssikkerhed.

Opstår der et problem, sørger vi altid for at have et partnernetværk af teknikere klar, der kan rykke ud til din klinik, så vi sikrer, at din behandlingsenhed kommer op igen og skaber værdi for din forretning. Med lokale reservedelslagre i Europa og på de oversøiske markeder kan vi altid levere hurtigt.

We take responsibility – ensuring the best care for you

We always have a team of specialists available to solve problems.

At Heka Dental and our dedicated partners, we know how important it is to your practice that you have the highest uptime at your treatment facilities. Which is why we never compromise on the choice of materials when we build your dental care unit and we are proven to be among

the best on the market with regards to longevity and reliability.

In the event of a problem, we always have a network of technicians available, who can visit your practice to ensure you are up and running in no time and create value for your business. With local spare parts warehouses in Europe and overseas markets, we can always deliver quickly.

Polsterfarver

UnicLine patientstolens polster kan leveres i 18 standardfarver, men der er også mulighed for at forsyne stolen med polster i specialfarver, der passer til klinikkens øvrige farvevalg.

Kontakt din autoriserede Heka forhandler for information om muligheder og priser.

Inkluderet ved levering

Inkluderet i Heka I+ ved levering (afhængig af tilvalg):
 • Kvalitetsunit i aluminium og hærdet glas
 • Kvalitetsventiler fra Bürkert
 • Pulver-/vådlakerede overflader i aluminium
 • Overflade på instrumentbord i hærdet glas, med integreret touch betjeningsknapper
 • Armsæt i ekstruderet aluminium
 • Overdimensionerede kuglelejer i mellemarm og instrumentbord
 • Armsæt med rotationsakse på 337 grader som giver mulighed for højre og venstrehåndet betjening.
 • Armsæt med dobbelt fjederbelastet højdeindstilling
 • Justerbar indstilling i dreje led og højderegulerbar arm
 • Lysergonomi
 • Individuelt afbalancerede unitinstrumenter
 • Valgfrit instrumentbord til 5 eller 6 instrumenter
 • Hygiejnisk, integreret multitastatur i glasoverfladen på instrumentbord
 • Integreret displayvisning i instrumentbord
 • Hygiejniske, autoklaverbare instrumentholdere
 • Aftagelige, autoklaverbare håndtag på instrumentbord
 • Returluftfilter på turbineslange
 • Selektivt sug (stor og lille)
 • Multi-fleksibel teleskopisk sugeholder

Øvrigt udstyr og optioner:

Turbine
 • Multiflex, fiberlys
Motorinstrumenter
 • Fiberoptik Motor: Bien Air MX2 inkl. Optima kontrol 100-40.000 o/min. (op til 2 stk.)
 • Fiberoptik Motor: Bien Air, MCX Børsteløs, 1000-40.000 o/min. (op til 3 stk.)
Sprøjter
 • UNIC, 3-funktion
 • Luzzani, 3- eller 6-funktion
 • Luzzani, 7-funktion m/lys
Tandrens/scaler
 • Newtron (m/u LED)
 • W&H med LED
 • EMS ”No Pain” (m/u LED)
 • NSK Varios (m/u LED)
 • EMS Airflow: indbygningsversion
Lyspolymerisering
 • UNIC (Bluedent Express)
 • Starlight Sler (med knap eller fodkontrolstyret)
 • Acteon MiniLED
Intraoral kamera
 • Sopro 617 eller Soprocare, ekskl. software
 • Dürr VistaCam iX HD
Instrumentarm- og bord i øvrigt
 • Bakkearme i diverse længder
 • Mulighed for dobbelt bakkearm
 • Enkelt- eller dobbelt bakke
 • Beskyttelsesmåtte til bakke (autoklaverbar)
Monitor
 • 22” monitor monteret på lamperør medfleksibel arm
 • iPad/tablet holder (på instrumentbord)
Vand- og vandbehandling
 • Ekstern vandflaske 2 liter
 • Automatisk vandgennemskylning af instrumenter
 • Sterilvandsanlæg
 • Automatisk rens af sugesystem
OP Lampe og lys
 • Faro EVA LED operationslampe 50.000 Lux, 4000K, 5000K eller 5700K, med Composave mode (11.000Lux/2700K), til Heka Design lampearm
 • Faro EVA CAM LED operationslampe, specifikationer identiske med std. EVA lampe, herudover med integreret HD-kamera, til Heka Design lampearm
 • Faro EVA LED operations lampe, specifikationer identiske med std. EVA lampe, herudover med indbygget THEIATECH, til Heka Design lampearm
 • Faro Maia LED Operationslampe 35.000 Lux, 5000 Kelvin til standard Lamperør
 • Faro Sidèrea LED rumbelysning til Klinikken
Røntgen

Det kan ikke anbefales at installere røntgen på Heka I+

Fodkontrol
 • Ergonomisk rund (kablet eller trådløs)
 • Rund med variabel skydearm (kablet eller trådløs)
 • Universal (kablet eller trådløs)
UnicLine patientstol
 • 2 stk. elektriske spindelmotorer
 • Godkendt op til 180 kg.
 • Højt løft til stående behandling
 • Mulighed for horisontal position
 • Dobbelt-indstillelig nakkestøtte
 • 1 joystick (mulighed for op til 3)
 • 4 programmer eller 3 programmer og ”Last Position”
 • Nakkestøtte med hul
 • Armlæn - højre og/eller venstre, kan foldes væk
 • Bøjle til fodstøtte
 • Krog til ophæng af fodkontrol
Polster
 • Comfort Shape polster (standard)
 • Comfort Memory polster
Tak for din interesse i Heka I+ Søjle

Anmod om et tilbud

Product form - DA (#13)
Book 
en demo
Gå til toppen af siden
×
userphone-handsetcalendar-fulldownloadmagnifiercross