UnicLine S

Et funktionelt smukt og enkelt nordisk design

UnicLine S er den første behandlingsenhed, som er født med integrerede LED touch displays i den elegante, hygiejniske overflade af hærdet glas. Den solide konstruktion i aluminium og det smukke, enkle, nordiske design skaber behagelige og afslappede rammer for patient og tandlæge. Lyset har ligeledes haft stor betydning i arbejdet med UnicLine S - fx kan tandlæge og assistent skimte indstillingerne for det aktive instrument i øjenkrogen og kan derved fastholde fokus i patientens mund, uden at flytte øjnene.

Det kalder vi lys-ergonomi, at sidde med det rigtige lys.

Der bliver i dag lagt mere vægt på ergonomi, holdbarhed og design.

Vi oplever et langt højere fokus på indretning, wellness og følelser.

Rent visuelt er konsollen meget ren i sit udtryk, med en simpel, ren form, der understøttes i sit udtryk ved glasoverflade monteret på en anodiseret aluminiumsplade.

UnicLine S er den første behandlingsenhed, der kan tilpasse sig omgivelserne, fordi man kan programmere farverne, så de passer til designet i klinikken.

UnicLine S - indbegrebet af enkelthed

Naturligvis er instrumentbordet tandlægens primære arbejdsinstrument.

Det tynde smalle design af instrumentbordet er en forudsætning for at kunne opnå optimale ergonomiske arbejdsindstillinger omkring patienten uden unødige løft af albue og skuldre.

Man kan få instrumentbordet til UnicLine S i to versioner - et til 5 instrumenter og et til 6 instrumenter.

Vi kender alle den daglige situation hvor man gerne vil fastholde øjnenes fokus i patientens mund, men tit i behandlingen er tvunget til at flytte øjnene væk for at orientere sig om instrumentets indstillinger - oftest en simpel information om instrumentets spray.

Lysergonomi virker ved at 2 LED lysdioder projicerer sprayforvalget på patientens serviet/torso.

Grundideen er, at tandlægen anvender sit perifere synsfelt til at fange farverne på servietten for at validere om spraykombinationen er som ønsket.

Derved undgår man at dreje hovedet og kan holde fokus på arbejdet i patientens mund. En tandlæge kan med anvendelse af lysergonomi på UnicLine S reducere belastninger af nakken og øjnene væsentligt.

UnicLine S Black Edition med sorte glasoverflader.

Balanceophæng

I balanceophænget er de enkelte instrumenter individuelt afbalancerede, og de lange silikoneslanger giver ergonomisk rigtige arbejdsmuligheder.

Instrumenterne er individuelt afbalancerede, så din hånd ikke behøver at bære instrumentets vægt eller opleve interaktioner fra eksterne kræfter, når du skal udføre dit præcisionsarbejde.

Balancerede unitinstrumenter reducerer trætheden og forøger præcisionen af arbejdet.

Et perfekt arbejdslys

Et perfekt arbejdslys er en af forudsætningerne for, at du kan tilføre behandlingen din professionelle viden til det færdige resultat for patienten. UnicLine S leveres med en specialdesignet LED operationslampe, som giver et perfekt mix af lysintensitet, farvetemperatur og størrelsen på lysfeltet.

Lampehovedet er monteret med to spejle, der sikrer et skyggefrit arbejdsfelt. Lampearmen har en længde, der sikrer, at man nemt kan lyse bag patientens hoved og derved oplyse patientens undermund.

Operationslampen leveres i forskellige typer afhængigt af dine behov og kan ligeledes leveres monteret i loft, hvilket giver et meget let design af UnicLine S.

Hvis du allerede har en lampe, du er glad for, er der naturligvis mulighed for at installere den på din nye UnicLine S.

De patenterede fodkontroller kan betjenes fra alle sider med højre eller venstre fod.

Fodkontrollen regulerer hastighed og intensitet på de valgte instrumenter, aktiverer sprayvælger, efterpust samt vender omdrejningsretning.

Til UnicLine S kan man få tre forskellige fodkontroller - den runde, den runde variable og Universal.

Den runde fodkontrol kan benyttes fra alle vinkler, så tandlægerne altid kan arbejde i en ergonomisk korrekt arbejdsposition.

Alle fodkontroller kan leveres i trådløs version.

Sug

Den teleskopiske arm med suget, kan let indstilles så man kan arbejde 180 grader rundt om patienten, og derved undgår at dreje overkroppen når man rækker ud efter suget.

Teleskoparmen kan justeres fra to- til fire-hånds behandling eller fra højre- til venstrehåndet behandling på få sekunder.

Suget leveres som standard med to selektive sug og regulerbare sugehaner eller med hygiejniske, autoklaverbare sugehaner i aluminium til kirurgi.

Holderen kan leveres i en åben eller lukket version. Den teleskopiske arm er monteret på stolens base, under patienten.

UnicLine S kan også leveres med et system til automatisk rens af sugesystem. Systemet aktiveres med et enkelt tryk, og man er straks klar til en ny patientbehandling.

Under behandling kan sugeslangerne skylles med rent vand.

Multimedia

UnicLine S kan leveres med flere forskellige modeller af intraoral kamera, som kan forbindes til klinikkens PC, ligesom billedet kan vises på en 22” skærm på unitten.

Alternativt er det også muligt at montere en iPad/tablet holder på instrumentbordet til visning af f.eks. røntgenbilleder.

Sterilvandsanlæg

Sterilvandsanlæg kan monteres i bakkeadapteren. Dette giver mulighed for tilførsel af sterilt vand til f.eks. kirurgiske indgreb eller endodonti.

Unitmonteret røntgen

Røntgen kan monteres direkte på UnicLine S konsollen vha. en ekstra røntgenadapter, der monteres foran lamperøret i konsollens overdel. Den universelle adapter passer til alle gængse røntgenmodeller, og det er således muligt at overflytte røntgen fra en ældre unit når du
opgraderer til UnicLine S.

Bakker og bakkeadaptere

UnicLine S giver mulighed for montering af to bakkeadaptere på instrumentbroen.
Bakkeadaptere kan leveres i flere højder og længder.

Bakker kan leveres enten som enkelt- eller dobbeltbakke og man kan tilkøbe tilpasset
silikoneindlæg beskyttelse til bakkerne.

Det er f.eks. muligt at montere en enkeltbakke på venstre side af instrumentbroen og en dobbeltbakke på højre side, så man opnår optimal aflægsplads for både tandlæge og assistent.

UnicLine S - med den mest hygiejniske overflade

nder glasoverfladen på instrumentbord og konsol er display og berøringstasterne skjult – de er kun synlige, når det er relevant for den situationsbestemte funktion - det skaber et enkelt udtryk og man undgår at belaste øjnene.

Med en overflade i hærdet glas har vi skabt den mest hygiejniske overflade på en behandlingsenhed, og for at lette rengøringen kan display/berøringstaster gøres inaktive.

Integrationen af displays giver desuden mindre overflade der skal rengøres mellem patienter.

Naturlige kontaktpunkter

Naturlige kontaktpunkter, som f.eks. håndtag og instrumentaflæg - kan let afmonteres med  henblik på rengøring og autoklavering.

Dette inkluderer også håndtagene til OP-lampen.

UnicLine S kan leveres med automatisk vandgennemskyl af instrumenter.

Det sikrer at vandsystemet, slanger og instrumenter er gennemskyllet, rengjort og klar til patienten.

Nem rengøring. UnicLine S-polsteret kan let afmonteres for rengøring.

Ophængsbøjle til fodkontrol holder gulvarealet frit under rengøring

En afslappet patient er ensbetydende med ideelle arbejdsvilkår for tandlægen.

Derfor har vi med UnicLine S Søjle skabt en behandlingsstol, der er komfortabel for både patient og tandlæge.

Tandlægen har ideelle arbejdsbetingelser, uanset om man står eller sidder ned. Den tynde og smalle ryg giver optimal mulighed for at komme tæt på patienten under behandlingen

Oplevelsen af patientstolen, materialevalg og farver komplementerer UnicLine S’ stilrene, lette design.

Samtidig har vi lagt vægt på funktionalitet og enkel indstilling af stolen med fodbetjent joystick eller via tastaturet på instrumentbordet.

Comfort Shape og Comfort Memory polster

Patientstolen er som standard forsynet med Comfort Shape polster (se billede til venstre).

Polstringen har en udskåret skålform i sæde og ryglæn, for at give patienten en mere komfortabel og stabil siddeplads.

Derudover tilbyder vi også Comfort Memory, et premium polster, med memoryskum, som føles meget blødt i sammenligning med almindelige polstre.

Ryglænet er smalt i toppen, så både tandlæge og assistent kan komme tæt på patientens hoved og sidde ergonomisk korrekt. Derudover er ryglænet tyndt så der er god plads til benene

Assistentenheden er placeret på en fleksibel teleskoparm, som sikrer den bedste position ved både 2- og 4-håndsbehandlinger. Samtidig tager skift mellem højre-venstre tandbehandling kun få sekunder uden brug af værktøj ved at placere teleskoparmen på patientens stol. Dette giver dig stor fleksibilitet i valg af behandlingsrum i en travl hverdag. *

*Afhængig af unit.

Den dobbelt-indstillelige nakkestøtte sikrer stabil position af patientens hoved, bade for børn og voksne.

Længden og vinklen på nakkestøtten kan justeres så den imødekommer patienten. Højden kan justeres til det niveau, patienten finder behageligt.

Valgfri placering af op til 3 individuelle joysticks giver optimal bevægelsesfrihed

Et eller to armlæn

UnicLine S patientstolen kan leveres med et eller to armlæn.

Nedfældelig fodbøjle sikrer komfort for alle størrelser patienter.

Polsterfarver

UnicLine patientstolens polster kan leveres i 18 standardfarver, men der er også mulighed for at forsyne stolen med polster i specialfarver, der passer til klinikkens øvrige farvevalg.

Kontakt din autoriserede Heka forhandler for information om muligheder og priser.

Vi tænker på de næste generationer
 • Heka Dental bidrager til at minimere vores miljøpåvirkning i kraft af den lange levetid på vores behandlingsenheder, da miljøpåvirkningen reduceres i kraft af produkternes levetid.
 • Vi anvender aluminium, der har en livscyklus, som kun meget få metaller kan matche og samtidig benyttes genanvendeligt aluminium.
 • Via leverandører arbejder vi kontinuerligt med at nedsætte energibehovet i vores produktion ved at finde bedre alternativer til transporten, og særligt i vores udvikling og design arbejder vi med løsninger, så produkterne i højere grad kan genanvendes.

Vi tager ansvar - rettidig omhu for dig

Vi har altid et hold af specialister klar til at rykke ud.

Hos Heka Dental og vores dedikerede partnere ved vi, hvor vigtigt det er for din klinik, at du har den højeste oppetid på dine behandlingsenheder. Derfor går vi aldrig på kompromis med materialevalget, når vi bygger din behandlingsenhed, og vi er dokumenterbart blandt markedets bedste, når det gælder levetid og driftssikkerhed.

Opstår der et problem, sørger vi altid for at have et partnernetværk af teknikere klar, der kan rykke ud til din klinik, så vi sikrer, at din behandlingsenhed kommer op igen og skaber værdi for din forretning. Med lokale reservedelslagre i Europa og på de oversøiske markeder kan vi altid levere hurtigt.

Vi tager ansvar - rettidig omhu for dig
Vi har altid et hold af specialister klar til at rykke ud.

Hos Heka Dental og vores dedikerede partnere ved vi, hvor vigtigt det er for din klinik, at du har den højeste oppetid på dine behandlingsenheder. Derfor går vi aldrig på kompromis med materialevalget, når vi bygger din behandlingsenhed, og vi er dokumenterbart blandt markedets bedste, når det gælder levetid og driftssikkerhed.

Opstår der et problem, sørger vi altid for at have et partnernetværk af teknikere klar, der kan rykke ud til din klinik, så vi sikrer, at din behandlingsenhed kommer op igen og skaber værdi for din forretning. Med lokale reservedelslagre i Europa og på de oversøiske markeder kan vi altid levere hurtigt.

UnicLine S fordele

Fordele ved Heka Dental
 • Ergonomiske produkter
 • Moderne nordisk design
 • Høj kvalitet
 • Aluminium og glas
 • Markedsleder i Skandinavien og Benelux, eksport til 45 lande
 • Made in Denmark
Fordele ved UnicLine S design
 • Unikt designmæssigt udtryk med anvendelsen af glasoverflader
 • Rene nordiske linjer der gør at UnicLine S virker tidløs
 • Den første tandlægeunit på markedet der kan tilpasses til omgivelserne, ved hjælp af LED multilys - også selv om klinikken senere bliver ændret
 • Let installation, især hvis tandlægen allerede har en UnicLine 5D
 • Integrerede displays, hvilket giver en hurtigere rengøring - især ved patientskift
 • De integrerede displays giver også et meget roligt designmæssigt udtryk
Fordele ved UnicLine S råmaterialer
 • Aluminium - gulner aldrig
 • Aluminium - let at rengøre
 • Aluminium - giver en følelse og opfattelse af kvalitet og luksus
 • Glas - let at rengøre
 • Glas - integration af displays
 • Glas - muliggør anvendelsen af LED lys
 • Glas - gør at UnicLine S føles som noget man kender allerede
Fordele ved UnicLine S ergonomi for tandlægen
 • Instrumentophæng med individuelt tilpassede fjedre
 • Unitarm med nålelejer i alle bevægelige led – giver lette bevægelser, i mange år
 • Fladt instrumentbord for bedre ergonomi
 • Rund fodkontrol for ergonomisk siddestilling
 • Ryglæn på patientstol er smalt for oven, så der er god plads til ergonomisk optimal arbejdsposition.
Fordele ved lysergonomi på UnicLine S
 • Unik patentanmeldt løsning.
 • Lysergonomi på UnicLine S kan reducere belastninger af nakken og øjnene væsentligt
Fordele ved ergonomi for klinikassistenten
 • Sugearm der er superergonomisk, fordi den er trinløs, tynd og kompakt - sikrer at det altid er muligt at sidde korrekt
 • Nem betjening af rensefunktioner
 • Nem tilgang til display på instrumentbordet – sikrer let adgang til f.eks. stolebetjening
 • ’Assistentrum’ renset for elektronik
 • Tandlægen bestemmer selv hvordan han/hun vil arbejde
 • Bedre integration af klinikassistenten i behandlingssituationen
 • Hurtigere patientskift. Tandlægen kan bedre fastholde kontakt med patienten under skiftet og stadig spare tid
 • Bedre modtagelse af patienten
 • Polster med god komfort ved lange og korte behandlinger
 • Behagelig skylleposition
 • Fodstøtte der bøjer indad
 • Mulighed for horisontalt operationsleje

Specifikationer

Inkluderet i unit ved levering (afhængig af tilvalg)
 • Kvalitetsunit i aluminium og hærdet glas
 • Kvalitetsventiler fra Bürkert
 • Pulver-/vådlakerede overflader i aluminium
 • Overflade på konsol og instrumentbord i hærdet glas, med integrerede touch betjeningsknapper
 • Armsæt i ekstruderet aluminium
 • Overdimensionerede kuglelejer i konsol, mellemarm og instrumentbord
 • Armsæt med rotationsakse på 337 grader som giver mulighed for højre og venstrehåndet betjening.
 • Armsæt med dobbelt fjederbelastet højdeindstilling
 • Justerbar indstilling i dreje led og højderegulerbar arm
 • Lysergonomi
 • Individuelt afbalancerede unitinstrumenter
 • Valgfrit instrumentbord til 5 eller 6 instrumenter
 • Hygiejnisk, integreret multitastatur i glasoverfladen på konsol og instrumentbord
 • Integreret displayvisning i instrumentbord
 • Hygiejniske, autoklaverbare instrumentholdere
 • Aftagelige, autoklaverbare håndtag på instrumentbord
 • Returluftfilter på turbineslange
 • Aftagelig kumme i glas
 • Selektivt sug (stor og lille)
 • Multi-fleksibel teleskopisk sugeholder

Øvrigt udstyr og optioner

Turbine
 • Multiflex, fiberlys
 • W&H Advanced Air, inkl. Primea turbine m. LED
 • W&H Primea turbine (kun i forbindelse med Adv. Air)
Motorinstrumenter
 • Fiberoptik motor: Bien Air MX2 inkl. Optima kontrol 100-40.000 o/min. (op til 2 stk.)
 • Fiberoptikmotor: Bien Air, MCX Børsteløs, 1000-40.000 o/min. (op til 3 stk.)
Sprøjter
 • UNIC, 3-funktion
 • Luzzani, 3- eller 6-funktion
 • Luzzani, 7-funktion m/lys
Tandrens/scaler
 • Newtron (m/u LED)
 • W&H med LED
 • EMS ”No Pain” (m/u LED)
 • NSK Varios (m/u LED)
 • EMS Airflow: indbygningsversion
Lyspolymerisering
 • UNIC (Bluedent Express)
 • Starlight Sler (med knap eller fodkontrolstyret)
 • Acteon MiniLED
Intraoral kamera
 • Sopro 617 eller Soprocare, ekskl. software
 • Dürr VistaCam iX HD
Instrumentarm- og bord i øvrigt
 • Bakkearme i diverse længder
 • Mulighed for dobbelt bakkearm
 • Enkelt- eller dobbelt bakke
 • Beskyttelsesmåtte til bakke (autoklaverbar)
Monitor
 • 22” monitor monteret på lamperør med fleksibel arm
 • iPad/tablet holder (på instrumentbord)
Vand- og vandbehandling
 • Kim-anlæg med automatisk dosering (m/u luftgab)
 • Intern vandflaske 1 liter
 • Ekstern vandflaske 2 liter
 • Automatisk vandgennemskylning af instrumenter
 • Sterilvandsanlæg
 • Automatisk rens af sugesystem
Afløb
 • Dürr fontæneventil til vådsug
 • Metasys fontæneventil til vådsug
 • Dürr Combi Separator (amalgam separator)
 • Metasys amalgam separator
 • Metasys separator (luft/vand)
Konsol
 • Mulighed for fast-, drejbar-, eller ingen fontæne
 • Mulighed for multifarvet LED lys i konsol og fontæne
 • Vandvarmer for drikkeglasfylder
 • Vandvarmer for drikkeglasfylder og instrumenter
 • Kvikkobling for sug
 • Kvikkobling for vand/luft
 • Stikkontakt 230 V/Schuko monteret på unit
 • Røntgenadapter for montering af saksearm
 • USB-stik monteret på konsol
OP Lampe og lys
 • Faro EVA LED operationslampe 50.000 Lux, 4000K, 5000K eller 5700K, med Composave mode (11.000Lux/2700K), til Heka Design lampearm
 • Faro EVA CAM LED operationslampe, specifikationer identiske med std. EVA lampe, herudover
  med integreret HD-kamera, til Heka Design lampearm
 • Faro EVA LED operations lampe, specifikationer identiske med std. EVA lampe, herudover med indbygget THEIATECH, til Heka Design lampearm
 • Faro Maia LED Operationslampe 35.000 Lux, 5000 Kelvin til standard Lamperør
 • Faro Sidèrea LED rumbelysning til Klinikken
Røntgen
 • X-Mind x-ray D/C: UNIC-version
Instrumenter på teleskoparm
 • UNIC 3-funktionssprøjte
 • Luzzani 3-funktionssprøjte
 • Hærdelampe m/trykknap
 • Mulighed for montering af teleskoparm på patientstol
Fodkontrol
 • Ergonomisk rund (kablet eller trådløs)
 • Rund med variabel skydearm (kablet eller trådløs)
 • Universal (kablet eller trådløs)
UnicLine patientstol
 • 2 stk. elektriske spindelmotorer
 • Godkendt op til 180 kg.
 • Højt løft til stående behandling
 • Mulighed for horisontal position
 • Dobbelt-indstillelig nakkestøtte
 • 1 joystick (mulighed for op til 3)
 • 4 programmer eller 3 programmer og ”Last Position”
 • Nakkestøtte med hul
 • Armlæn - højre og/eller venstre, kan foldes væk
 • Bøjle til fodstøtte
 • Krog til ophæng af fodkontrol
Polster
 • Comfort Shape polster (standard)
 • Comfort Memory polster

Denne tegning er baseret på en UnicLine S med integreret fontæne.

Der tages forbehold for ændringer og trykfejl samt farvenuancer. Billeder kan være vist med ekstraudstyr.

Tak for din interesse i UnicLine S

Anmod om et tilbud

Product form - DA (#13)
Integrerede LED-berøringsskærme i den elegante, hygiejniske overflade af hærdet glas
Den teleskopiske arm med suget kan nemt justeres til at arbejde 180 grader rundt om patienten for at undgå at vride overkroppen, når man rækker ud efter suget
UnicLine S fås med forskellige modeller af intraorale kameraer, som kan tilsluttes klinikkens PC, og billedet kan vises på en 22” enhedsmonteret monitor
Book 
en demo
Gå til toppen af siden
×
userphone-handsetcalendar-fulldownloadmagnifiercrosscheckmark-circle