Patientstol

En afslappet patient er ensbetydende med ideelle arbejdsvilkår for dig

Derfor har vi skabt en behandlingsstol, der er komfortabel for både patient og tandlæge.

Tandlægen har ideelle arbejdsbetingelser, uanset om man står eller sidder ned. Den tynde og smalle ryg giver optimal mulighed for at komme tæt på patienten under behandlingen

Oplevelsen af patientstolen, materialevalg og farver komplementerer Heka unittens stilrene, lette design.

Samtidig har vi lagt vægt på funktionalitet og enkel indstilling af stolen med fodbetjent joystick eller via tastaturet på instrumentbordet.*

*(afhængig af unit).

Comfort Shape og Comfort Memory polster

Patientstolen leveres som standard med Comfort Shape polster (se billede th.), hvor der er udskåret en skål-form i polsteret, så patienten sidder bedre og mere stabilt i sædet.

Herudover tilbyder vi også Comfort Memory, et ”premium” polster med memory foam, som føles superblødt i forhold til almindelige polstre.

Bemærk, at Comfort Memory polster er fremstillet med syninger i siden.

Ryglænet er smalt i toppen, så både tandlæge og assistent kan komme tæt på patientens hoved og sidde ergonomisk korrekt. Derudover er ryglænet tyndt, så der er god plads til benene.

Assistentelementet er placeret på en fleksibel teleskoparm, der sikrer dig en optimal positionering både i 2- og 4-hændige behandlinger. Samtidig klares skift mellem højre-venstre tandbehandling på få sekunder uden brug af værktøj, ved at placere teleskoparmen på patientstolen.

Det giver en fantastisk fleksibilitet i valg af klinikrum i en travl hverdag. *
*Afhængig af unit

Den dobbelt-indstillelige nakkestøtte sikrer stabil position af patientens hoved, både for børn og voksne.

Længden og vinklen på nakkestøtten kan justeres for at imødekomme patienten. Højden kan justeres til det niveau, patienten finder behageligt.

Patientstolen kan hæves meget højt

Det giver gode muligheder for at arbejde i oprejst stilling – også for høje tandlæger.

Individuel placering af op til tre joysticks gør det muligt for tandlægen og assistenten at opretholde ideelle arbejdsstillinger.

I behandlinger hvor du ønsker at stoppe det store sug, har vi placeret en fodkontakt, som med et let tryk stopper det, uden at du behøver at placere suget i assistentelementet. En løsning*, der fjerner unødigt vrid i din ryg under behandlingen.

*Afhængig af unit

Et eller to armlæn

Patientstolen kan leveres med et eller to armlæn.

Nedfældelig fodbøjle sikrer komfort for alle størrelser patienter.

Ophæng til fodkontrollen holder gulvarealet frit under rengøring.

Nem rengøring. UnicLine S-polsteret kan let afmonteres for rengøring.

Polsterfarver

UnicLine patientstolens polster kan leveres i 18 standardfarver, men der er også mulighed for at forsyne stolen med polster i specialfarver, der passer til klinikkens øvrige farvevalg.

Kontakt din autoriserede Heka forhandler for information om muligheder og priser.

Vi tænker på de næste generationer
 • Heka Dental bidrager til at minimere vores miljøpåvirkning i kraft af den lange levetid på vores behandlingsenheder, da miljøpåvirkningen reduceres i kraft af produkternes levetid.
 • Vi anvender aluminium, der har en livscyklus, som kun meget få metaller kan matche og samtidig benyttes genanvendeligt aluminium.
 • Via leverandører arbejder vi kontinuerligt med at nedsætte energibehovet i vores produktion ved at finde bedre alternativer til transporten, og særligt i vores udvikling og design arbejder vi med løsninger, så produkterne i højere grad kan genanvendes.

Vi tager ansvar - rettidig omhu for dig

Vi har altid et hold af specialister klar til at rykke ud.

Hos Heka Dental og vores dedikerede partnere ved vi, hvor vigtigt det er for din klinik, at du har den højeste oppetid på dine behandlingsenheder. Derfor går vi aldrig på kompromis med materialevalget, når vi bygger din behandlingsenhed, og vi er dokumenterbart blandt markedets bedste, når det gælder levetid og driftssikkerhed.

Opstår der et problem, sørger vi altid for at have et partnernetværk af teknikere klar, der kan rykke ud til din klinik, så vi sikrer, at din behandlingsenhed kommer op igen og skaber værdi for din forretning. Med lokale reservedelslagre i Europa og på de oversøiske markeder kan vi altid levere hurtigt.

Vi tager ansvar - rettidig omhu for dig
Vi har altid et hold af specialister klar til at rykke ud.

Hos Heka Dental og vores dedikerede partnere ved vi, hvor vigtigt det er for din klinik, at du har den højeste oppetid på dine behandlingsenheder. Derfor går vi aldrig på kompromis med materialevalget, når vi bygger din behandlingsenhed, og vi er dokumenterbart blandt markedets bedste, når det gælder levetid og driftssikkerhed.

Opstår der et problem, sørger vi altid for at have et partnernetværk af teknikere klar, der kan rykke ud til din klinik, så vi sikrer, at din behandlingsenhed kommer op igen og skaber værdi for din forretning. Med lokale reservedelslagre i Europa og på de oversøiske markeder kan vi altid levere hurtigt.

Funktion

UnicLine patientstol
 • To elektriske motorer
 • Godkendt op til 180 kg.
 • Høje løft til stående behandling
 • Vandret position tilgængelig
 • Dobbelt indstillelig nakkestøtte
 • Et joystick (op til 3 joysticks muligt)
 • Stor nakkestøtte med hul
 • Armlæn - højre og/eller venstre, drejeligt
 • Fodstøtte, foldbar
 • Ophæng til fodkontrol
Polstring
 • Comfort Shape Polster (standard)
 • Comfort Memory Polster
Tak for din interesse i patientstolen

Anmod om et tilbud

Product form - DA (#13)
Let at justere stolen ved hjælp af et fodbetjent joystick eller det elektroniske kontrolpanel på instrumentbordet og konsollen
Comfort Shape og Comfort Memory polster
Let at rengøre. Polsteret er nemt at fjerne for rengøring
Book 
en demo
Gå til toppen af siden
×
userphone-handsetcalendar-fulldownloadmagnifiercrosscheckmark-circle