Tandlægerne Bekker-Gregersen, Trørød, DK

En flot klinik holdt i et nordisk og stilfuldt design

Hos Tandlægerne Bekker-Gregersen i Trørød har man med hjælp fra Focus Dental skabt en flot klinik holdt i et nordisk og stilfuldt design.

Pernille Gregersen, som er klinikejer, udtaler: ”De (Focus Dental) har været med hele vejen igennem og hjulpet os med at indrette for at skabe en klinik, der var mere tidssvarende … med et lille strejf af hygge”.

Valget af UnicLine S til klinikken var meget nemt

Valget af UnicLine S til klinikken var meget nemt for Pernille, som uddyber, ”det er nogle utroligt flotte units og jeg faldt jo for det her strømlinede udseende”.

Pernille har ikke tidligere arbejdet på Heka unitter, men tilvænningen har ikke voldt nogle problemer, ”det har fungeret rigtig godt fra første dag”.

UnicLine S er et glimrende eksempel på, at designmæssige og praktiske aspekter hænger godt sammen og desuden har patienterne en holdning til unitten, ”vi har et lækkert touch-område, som er let at renholde, og patienterne er vilde med, at der er lys i kummen”. Dette er medvirkende til at give patienten ”en lækker oplevelse af at være til tandlægen”.


Warning: Undefined array key "rta_thumb_no_cropped_700x" in /www/hekadental_772/public/wp-content/uploads/advanced-scripts/php-651bc331ee8f9-657-blog-posts-builder on line 191

Jeg har kontrol

En anden vigtig ting, som Pernille lægger vægt på i det daglige arbejde, er balance-fjederophænget af instrumenterne, som giver hende følgende klare fordel ”det er nemt at holde på, det er ikke sådan at man sidder og kæmper for at holde fast i sit instrument”.

Stolen er valgt med memory polster, hvilket bidrager til gode tilkendegivelser fra patienterne, ”den er rar den her nye stol”. Når behandlingen begynder og ophører, sætter Pernille stor pris på, at armsættet med instrumentbordet bevæges med lethed, ”jeg har kontrol”, udtaler hun.

Tryghed og driftssikkerhed

Afslutningsvis fremhæver Pernille en særlig option på unitten, der giver tryghed og sikrer driftssikkerhed, nemlig flaskevandssystemet. ”Når vandet går, nu var det et vandrør, der sprang i Holte og det gik ud over hele kommunen. Så kunne vi jo lige fylde vand på flasken inde i unitten og stadigvæk køre”.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag information om kommende nyheder fra HEKA

Send mig nyheder fra HEKA

Del indlæg:

Link til blogindlægget blev kopieret!

Har du spørgsmål eller vil du vide mere om vores produkter?

Kontakt
Gå til toppen af siden
×
userphone-handsetdownloadmagnifiercross