Fransk uge hos HEKA

"La semaine française"

I slutningen af maj afholdt vi Heka Dage 2024 med stor succes. Over 70 deltagere fra vores partnernetværk på tværs af Europa deltog i begivenheden. 15 forskellige nationaliteter samledes for at udveksle viden, erfaringer og styrke vores samarbejde. Dog deltog vores franske partnere ikke I Heka Dage 2024, da vi havde planlagt et særligt event for dem.

For at sikre, at vores franske samarbejdspartnere også får en enestående oplevelse, afholdt vi i midten af juni "La Semaine Française" – en hel uge dedikeret til vores franske forhandlere. Med knap 40 deltagere fra Frankrig bød ugen på en række spændende aktiviteter, der både styrker det faglige og det kulturelle samarbejde.

"La Semaine Française"
Ugen startede med en række møder og foredrag, der dækker alt fra markedsføring og salgsstrategier til produktnyheder og fremtidige samarbejdsmuligheder. Dette giver vores franske partnere mulighed for at få indblik i de nyeste udviklinger og strategier hos Heka.

Teknisk træning

En vigtig del af "La Semaine Française" var de tekniske kurser, hvor deltagerne får mulighed for at dykke dybere ned i vores produkter. Vores tekniske eksperter leder kurserne og sikrer, at alle deltagere får den nødvendige viden og færdigheder til at installere, bruge og promovere Hekas produkter effektivt.

Vikingeskibene i Roskilde

Vi ønskede også at give vores franske venner en smagsprøve på dansk kultur. En af ugens højdepunkter var en rotur på Vikingeskibene i Roskilde Fjord. Denne aktivitet gav deltagerne en unik oplevelse af dansk historie og kultur, mens de blev udfordret fysisk i et autentisk vikingeskib.

Samarbejde og Netværk

Formålet med "La Semaine Française" var ikke kun at dele viden og færdigheder, men også at styrke relationerne mellem Heka og vores franske partnere. Ved at bringe mennesker sammen fra forskellige baggrunde og med forskellige perspektiver, håber vi at skabe et stærkere, mere sammenhængende netværk, der kan støtte vores fælles mål og ambitioner.

Vi har haft en spændende og udbytterig uge sammen med vores franske partnere og er overbeviste om, at "La Semaine Française" vil blive en tilbagevendende succes, der bidrager til at styrke vores samarbejde og partnerskaber i fremtiden.

Vikinger på Roskilde Fjord

Se denne 1-minuts video fra sejlturen i Roskilde

Del indlæg:

Link til blogindlægget blev kopieret!

Har du spørgsmål eller vil du vide mere om vores produkter?

Kontakt
Gå til toppen af siden
×
userphone-handsetdownloadmagnifiercross