Heka Dage 2024

Heka Dage 2024

I slutningen af maj 2024 afholdt vi HEKA Dage med mere end 70 deltagere fra vores forhandlerpartnere fra 15 nationer på tværs af Europa. Denne særlige begivenhed markerede vores flytning til en ny lokation, hvor vi har nyindrettet vores produktion helt fra bunden, til effektiv fremstilling af tandlægestole i meget høj kvalitet.

Moderne produktionslokale

Under Heka Dage havde vi fornøjelsen af at byde vores tætteste europæiske samarbejdspartnere velkommen med en rundvisning i vores nye, moderne faciliteter. Derudover var der spændende foredrag om aktuelle emner inden for salg, produktion og produktteknologi, som gav værdifuld indsigt og inspiration til alle deltagere.

Middag i produktionslokalet

En særlig oplevelse var frokosten og middagen, som blev afholdt midt i vores produktionslokale. Til hverdag fungerer dette område som en lounge for vores personale, hvor de kan slappe af i pauserne, holde møder eller endda låne en god bog fra virksomhedens interne bibliotek. Under Heka Dagene blev området forvandlet til en elegant spisesal, hvor vores gæster kunne nyde lækre måltider i en unik og inspirerende ramme.

Vi er glade for endelig at have haft mulighed for at vise vores nye specielt indrettede produktion frem til en bred skare af vores internationale salgspartnere. Den nye fabrik repræsenterer et stort skridt fremad for Heka og vores fortsatte dedikation til at levere tandlægestole i verdensklasse.

Herfra skal lyde en stor tak til vores tætte samarbejdspartnere som bidrog til at udbrede inspiration og danne netværk på tværs af landene. Vi ser frem til mange flere år med succesfuldt samarbejde og fælles vækst med vores europæiske partnere.

Del indlæg:

Link til blogindlægget blev kopieret!

Har du spørgsmål eller vil du vide mere om vores produkter?

Kontakt
Gå til toppen af siden
×
userphone-handsetdownloadmagnifiercross