UnicLine S

Et funktionelt, smukt og enkelt nordisk design. Nu også i Black Edition.

Vores mål med UnicLine S har været at skabe et smukt, funktionelt nordisk design i solide materialer som aluminium og glas – og som samtidigt skaber behagelige og afslappede rammer for patient og tandlæge.

Lyset har ligeledes haft stor betydning i arbejdet med UnicLine S – fx kan tandlæge og assistent skimte indstillingerne for det aktive instrument i øjenkrogen og kan derved fastholde fokus i patientens mund, uden at flytte øjnene. Det kalder vi lys-ergonomi, at sidde med det rigtige lys.

Thomas Steen Nielsen, Heka Dental

UnicLine S er en exceptionel unit i alle henseender.

Få tilbud på UnicLine S

NYHED

Unicline S Black Edition


Det er os en fornøjelse at introducere UnicLine S Black Edition.

Black Edition er blevet meget populær på Heka + modellerne, og vi har derfor besluttet at introducere denne mulighed for både UnicLine S og UnicLine S Søjle. Den sorte glasoverflade tilføjer et ekstra element til designet af én af de mest populære dental unitter I Europa.

Black Edition gør UnicLine S og UnicLine S Søjle endnu mere attraktive for en større gruppe af tandlæger, specielt de, for hvem design og farvekoordination betyder meget i deres klinik.

UnicLine S Søjle er en ny version af den ikoniske UnicLine S. Den fås nu også i Black Edition
Klik her for mere information

NYT - Sort eller hvidt glas
NYT - Sort eller hvidt glas

Vælg mellem overflade i enten sort eller hvidt hærdet glas

iOptima integration på UnicLine S
iOptima integration på UnicLine S

iOptima integration på UnicLine S

iOptima tager en klar førerposition indenfor styring af dine elektriske instrumenter til tandpleje, og den er nu tilgængelig som en integreret option på UnicLine S.

iOptima app’en tilbyder adskillige forprogrammerede og tilpassede muligheder til genoprettende- og endodontiske procedurer og styres med den brugervenlige grænseflade til en Apple iPad mini eller iPod touch.

iOptima kan leveres med nye ordrer på UnicLine S, inklusive en forprogrammeret iPod touch og iPod holder. iOptima fungerer også med iPad mini.

iOptima muliggør også de innovative WaveOne Gold- og RECIPROC funktioner som en valgfri option, der tilkøbes sammen med Bien-Airs CA Endo vinkelstykke.

Kopholder og instrumentbøjle til bakke
Kopholder og instrumentbøjle til bakke

Kopholderen kan monteres på bakken. Den passer til en standard éngangskop i plast og kan f.eks. benyttes af tandlægen til vådt materiale eller affald. Det er en fleksibel løsning, som kan flyttes og placeres alle steder på bakken.

Instrumentbøjlen kan placeres på den lange side af enkeltbakken, eller på alle sider af dobbeltbakken. Den giver plads til hængende håndinstrumenter under behandlingen.

Det er muligt at montere både kopholder og instrumentbøjle, og kombinere dem efter ønske.


                                   

Faro Alya lampe med integreret kamera
Faro Alya lampe med integreret kamera

Faro Alya Cam

Den perfekte synergi mellem Alyas høje lyskvalitet og videokameraets fremragende præstation gør Alya Cam til den ideelle LED operationslampe til præcisionsarbejde og maksimal daglig komfort.

Alya Cam er designet specifikt til dentalbranchen af et team af tandlæger.

FARO ALYA CAM kan leveres med UnicLine S design arm, som matcher det smukke design af UnicLine S.

To forskellige polstre
To forskellige polstre

COMFORT SHAPE og CONFORT MEMORY polster

Patientstolen leveres som standard leveres med Comfort Shape polster (se billede), der svarer til vores nuværende supersoft, men hvor der er udskåret en skål-form i polsteret, så patienten sidder bedre og mere stabilt i sædet.

Herudover tilbyder vi nu også Comfort Memory, et nyt ”premium” polster med memory foam, som føles superblødt i forhold til de nuværende.

Vi gør opmærksom på at Comfort Memory polster er fremstillet med syninger i siden.

 

 

Drejbar fontæne
Drejbar fontæne

Drejbar fontæne til UnicLine S

UnicLine S kan også leveres med drejbar fontæne.

Fontænen kan leveres monteret ved bestilling af ny unit og kan eftermonteres på eksisterende unitter.

Som option fås både fontæne og glasplade nu justerbar lyseffekt i forskellige farver. Fontænen kan indstilles til automatisk skift til f.eks. grønt ved skylning

Kontakt din autoriserede Heka Dental forhandler for yderligere oplysninger.

    Ønsker du at høre mere?

    Skriv til os via. formularen og vi kontakter dig! Du kan også ringe til os direkte på telefon +45 43 32 09 90