Tandklinik

Den kommunale tandpleje, Holstebro, Danmark

17 Heka unitter på klinikken

Den Kommunale Tandpleje i både Lemvig og Holstebro kommuner hører under Tandplejen i Nordvestjylland. Begge klinikker serviceres af Vestjydsk Dental.

Klinikken i Holstebro er beliggende i et flot sundhedshus, hvis indre arkitektur sagtens kunne lede tankerne hen på et kunstmuseum. Stilen er minimalistisk og klinikken råder over adskillige indbydende og lyse behandlingsrum, hvor der i alt er installeret 17 HEKA unitter af typen UnicLine S og to unitter af andet fabrikat.

Der er mere fri plads

I et ganske særligt klinikrum har man gjort lidt ekstra ud af indretningen, hvor alle HEKA stole har rødt polster og der er rødt lys på unittens konsol og i fontænen.

Tanja er klinikassistent og har ca. 20 års erfaring udtrykker generel tilfredshed med HEKA unitterne, ”jeg tror ikke, jeg har hørt nogen, der har talt dårligt om stolen” og uddyber ”den er ikke for bred … der er mere fri plads.”

Det er en luksus, når det så er der

Tanja fremhæver også teleskoparmen med sug, hvor de funktioner, klinikassistenten typisk bruges findes, og er glad for den fleksibilitet, teleskoparmen giver hende, ”det er fedt at man kan køre den rundt … jeg har selv egne patienter og så kan jeg trække den over”.

Tanja kommer desuden ind på nogle konkrete tilpasningsmulighed på selve stolen i forbindelse med arbejde i over- og underkæbe, ”når vi snakker arbejdsbeskrivelser og -stillinger, der er den her (UnicLine S) helt klart bedre … jeg tror egentlig ikke, at man tænker over det, når man ikke har det, men det er en luksus, når det så er der”. Der er flere behandlere, som har hver sin indstilling og her spiller den nemme tilpasning og indstilling også en væsentlig rolle.

Vil du vide mere om Heka Dentals løsninger?

Er i og jeres klinik klar til arbejdsglæde hver dag – i flere generationer?

Heka behandlingsenheder fremstilles individuelt, så den passer til dig og dit teams unikke præferencer og behov

Høj kvalitet, dansk design, driftssikkerhed og ergonomi

Udvikles i samarbejde med tandlæger, for at understøtte den mest ergonomiske arbejdsgang

Gå til toppen af siden
×
userphone-handsetdownloadmagnifiercrossarrow-right