Tandklinik

Bayswater Dental Surgery, United Kingdom

- en topmoderne klinik i det centrale London

De to ejere, Dr. Raj og Dr. Bindesh har mange specialistbehandlinger og går ikke på kompromis med udstyret. De bruger begge UnicLine S, som blandt andet er udstyret med iOptima fra Bien Air designet til rodbehandling og med hensyn til operationslys forbedrer brugen af ​​Theiatech fra Faro udsynet i det præoperative område. Derudover bidrager operationslyset og unittens omgivende belysning (svarende til klinikkens farvedesign) til den generelle trivsel i det kliniske miljø.

Vi skulle have disse stole

Da Dr. Raj og Dr. Bindesh besluttede at skabe deres nye praksis fra bunden, blev Heka introduceret af deres partner, Anglian Dental. "Vi hørte det oprindeligt fra Murray (Murray Welch, Anglian Dental), som var projektleder for den helt nye klinik." Baseret på billeder og råd fra Anglian Dental tog Dr. Raj til Danmark for at besøge Heka og se på produktionen. Dr. Raj blev glædeligt overrasket. Han havde forestillet sig et traditionelt produktionsmiljø med olie, fedt og støj. Han blev mødt af en velorganiseret, ren og højteknologisk produktion. Dr. Raj uddyber "se på disse stole... Jeg så noget andet, og i det øjeblik vidste Dr. Bindesh og jeg med det samme, vi skulle have disse stole".

Den smukkeste tandlægestol, jeg nogensinde har set

Unittens design var tydeligvis noget særligt, "Jeg ser stadig på den nu, og det er den smukkeste tandlægestol, jeg nogensinde har set." Der er dog også andre aspekter end designet, der var afgørende for deres valg, f.eks. ergonomi og bevægelsen af ​​instrumentbordet "det er virkelig let, bevægelsen er meget glat. Du flytter den bare derhen, hvor du vil, og den bliver der bare … du behøver ingen kræfter". De to tandlæger bemærker også patienternes reaktion, når de kommer til klinikken. De hører ofte fra patienterne "hold da op, det ser meget højteknologisk ud". Og som Dr. Raj siger, "de ved, at de kommer til chefens behandlingsrum." Til sidst roser de to ejere Anglian Dental som en fremragende service- og samarbejdspartner.

Billeder og beskrivelse med tilladelse fra:

Vil du vide mere om Heka Dentals løsninger?

Er i og jeres klinik klar til arbejdsglæde hver dag – i flere generationer?

Heka behandlingsenheder fremstilles individuelt, så den passer til dig og dit teams unikke præferencer og behov

Høj kvalitet, dansk design, driftssikkerhed og ergonomi

Udvikles i samarbejde med tandlæger, for at understøtte den mest ergonomiske arbejdsgang

Gå til toppen af siden
×
userphone-handsetdownloadmagnifiercrossarrow-right