Tandklinik

Husum Torv Tandlægecenter, Denmark

Det er et gennemført produkt, så ved man, hvad man får

Mano Khalilipour blev tandlæge for 11 år siden. Få år efter endt uddannelse fik Mano mulighed for at overtage en klinik, beliggende på samme adresse som nu, men på 1. sal. Efter nogle år lukker Dansk Bank sin filial i stueetagen og chancen for at få klinikken flyttet ned i gadeplan byder sig.

Klinikken på 1. sal har også 5 behandlingsrum, men de er meget små og desuden er en del af klinikkens patienter ældre med behov for enten rollator eller kørestol. Så Mano benyttede lejligheden til at skabe en lækker arkitekttegnet klinik, som skaber ideelle rammer for både klinikkens ansatte og patienter.

De 5 behandlingsrum har hver sit gennemførte farvetema, hvor kunst, HEKA tandlægestolens polsterfarve og farven på drikkekrus er holdt i samme nuance. Som ansat tandlæge arbejdede Mano på en HEKA unit og Mano udtaler, ”at det er et meget solidt mærke på markedet”. Både den ældre generation af tandlæger og de nye tandlæger har alle arbejdet med HEKA og Mano uddyber at ”det er et gennemført produkt, så ved man, hvad man får”.

Min assistent kan bytte plads med mig

Mano har i dag HEKA unitter af typen UNIC i alle 5 behandlingsrum. Dermed kommer hele systemet til at virke ens og patienten får den samme oplevelse uanset behandlingsrum. Det samme gælder for de tandlæger og klinikassistenter, som benytter klinikken som uddannelsesklinik. Manos egne ansatte tandlæger er også glade for HEKA unitterne, ”de er faktisk ret begejstrede, de kan godt se, at det er en nem unit at arbejde med”.

Nem service spiller også en rolle, og deres servicepartner Dental Montering kan udføre service hurtigt og præcist. ”Når det er et dansk produkt, så ved jeg hvad jeg får og for det andet, så ved jeg, at en tekniker hurtigt kan komme ind og hjælpe mig”, fortæller Mano.

Desuden lægger Mano vægt på, at unitten er minimalistisk, som er nem at arbejde på og gør det nemt kan komme tæt på patienten. ”Den er ikke så tung, f.eks. er instrumentbordet ret nemt at flytte op og ned”, og at det bliver i den ønskede position, er vigtigt, ”for ellers kan man godt bruge mange kræfter og få problemer i skuldrene, når man kommer hjem”. HEKA unitten giver også en glimrende fleksibilitet i det daglige arbejde. ”Man kan trække suget over på den anden side og min assistent kan bytte plads med mig. Det gør det hele meget nemmere”.

I have some equipment I can trust

Af andre fordele nævnes fodpedalen, hvor Mano har valgt den runde type, ”lige meget i hvilken position jeg bevæger og drejer mig, så kan jeg trykke på den nederste rem, så bliver den aktiveret”, dermed er det ikke nødvendigt at skulle holde sig i én bestemt stilling for at arbejde ergonomisk. Så der er en ergonomisk linje igennem unitten fra operationslampen over instrumentbordet og stolen og ned til fodpedalen. ”Den fleksibilitet man har, kan man ikke finde i alle unitter”.

Fremtiden for Mano ligger i den nuværende klinik. Den ligger centralt i et område som Mano kender rigtig godt. Mano har fuld tillid til sine ansatte og ”jeg har noget udstyr, jeg kan stole på”. Der er et godt potentiale i klinikken.

Vil du vide mere om Heka Dentals løsninger?

Er i og jeres klinik klar til arbejdsglæde hver dag – i flere generationer?

Heka behandlingsenheder fremstilles individuelt, så den passer til dig og dit teams unikke præferencer og behov

Høj kvalitet, dansk design, driftssikkerhed og ergonomi

Udvikles i samarbejde med tandlæger, for at understøtte den mest ergonomiske arbejdsgang

Gå til toppen af siden
×
userphone-handsetdownloadmagnifiercrossarrow-right