Tandklinik

Claus Traberg, Viborg, Danmark

35 års erfaring

Claus har 35 års erfaring som tandlæge, heraf 25 år som selvstændig tandlæge. Claus har haft sin nuværende klinik i 7 år. Den har 3 behandlingsrum og beskæftiger en tandplejer og 3 klinikassistenter foruden diverse hjælpepersonale.

UnicLine 5D

Klinikken er beliggende centralt i Viborg i et moderne kombineret kontor- og sundhedshus. Claus´ servicepartner er AB Dental Service i Silkeborg, som har indrettet klinikken og udstyret behandlingsrummene med unitter fra Heka Dental af typen UnicLine 5D.

Samarbejdet med AB Dental Service går langt tilbage, ”jeg har haft Jan med på sidelinjen i alle de 25 år, jeg har været (selvstændig) tandlæge” … ”et rigtigt godt samarbejde, altid god for et råd og altid faglighed til fingerspidserne”.

En del af vores DNA, det er de units

Claus har god erfaring med HEKA-udstyr. Det er 25 år siden, Claus første gang satte sig ved en UNIC 5D og ”den blev jeg da begejstret for lige med samme”, udtaler Claus, der betegner sig selv som lidt af en tekniknørd. Det tekniske indblik gør også, at Claus udmærket ved, hvad der er driftssikkert, ”ting kan blive så over-fancy, så det ikke i min verden bringer nogen mening En unit er et stykke værktøj, der skal virke logisk og stabilt”. Her lever UnicLine 5D helt op til Claus ‘forventninger.

På klinikken spiller ikke kun den høje driftssikkerhed en væsentlig rolle, – det gør også de praktiske aspekter omkring rengøring og vedligeholdelse. ”En del af vores DNA, det er de units” … ”vi kender dem, og vi ved, hvordan de skal håndteres i dagligdagen med vedligehold – vi sørger altid for, at de altid fremstår pænt”. Klinikken skal for Claus virke som et udstillingsvindue for den faglige kvalitet, han vil stå for. Der bliver passet på tingene, og deres UnicLine 5D unitter ser efter 7 års brug stort set ud som nye.

Rummet skal have en HEKA Unit

Claus nærmer sig de 60 og ser lyst på fremtiden. Der er ingen umiddelbare planer om pension, men med et stort og uudnyttet potentiale på klinikken skal der snart lægges en masterplan for fremtiden. Der er stor glæde ved faget og de mange dejlige og trofaste patienter, hvor man taler åbent og lige ud af posen. Der er desuden en stor glæde over samarbejdet med et exceptionelt dygtigt personale.

Klinikken råder over endnu et behandlingsrum, som på sigt skal tages i brug. Rummet skal have en HEKA Unit, ”jeg tænker ikke andet, – det bliver en HEKA. Og selvfølgelig så skal man da også følge med tiden, så det bliver den nyeste (UnicLine S)”.

AB Dental

Mød også AB Dental, som er service partner hos Claus Traberg i Viborg, i denne korte YouTube video

Billeder og beskrivelse med tilladelse fra:

Vil du vide mere om Heka Dentals løsninger?

Er i og jeres klinik klar til arbejdsglæde hver dag – i flere generationer?

Heka behandlingsenheder fremstilles individuelt, så den passer til dig og dit teams unikke præferencer og behov

Høj kvalitet, dansk design, driftssikkerhed og ergonomi

Udvikles i samarbejde med tandlæger, for at understøtte den mest ergonomiske arbejdsgang

Gå til toppen af siden
×
userphone-handsetdownloadmagnifiercrossarrow-right