Tandklinik

Tandpraksis van der Heide, Holland

Dentalairs fleksibilitet og viden er virkelig strålende!

”I 2009 overtog jeg en praksis i Bodegraven. Fordi bygningen blev bygget i 1905, var upraktisk anlagt og krævede meget vedligeholdelse, havde jeg allerede ideen om at flytte i fremtiden. Jeg så Edwin Koldenhof fra Dentalair regelmæssigt besøge min gamle arbejdsgiver. Det gik altid godt. Da jeg overtog praksis i 2009, kontaktede jeg ham om det.

Det klikkede med det samme. ”Axel van der Heide forklarer, hvordan dette førte til hans nuværende moderne og attraktive Van der Heide tandpraksis inden for tandpleje og implantologi. ”I 2014 opstod ideen om et medicinsk center i Bodegraven, hvor discipliner fra primær og sekundær pleje ligger under ét tag, og som tilbyder en bred vifte af pleje. Vi kiggede på flere udbydere, men fandt det samlede sortiment hos Dentalair yderst praktisk. Den store fordel er, at alt er under ét tag: konstruktion, udstyr, mindre varer og indvendig konstruktion. Det blev i sidste ende besluttet at bruge udstyr, mindre varer og indvendig konstruktion. ”

Enestående

”Vi fik øje på en gammel skolebygning. En dejlig bygning, men desværre ikke praktisk møbleret. Fordi renovering i sidste ende ville være dyrere, og fordi vi ikke kunne få nok parkeringspladser på vores egen side, valgte vi nybyggeri. Vi flyttede til vores nye praksis i oktober 2017. Til vores tandlægevirksomhed har vi valgt et mindre klinisk udseende end de andre parter i bygningen, for eksempel med en anden etage og et unikt, personligt udseende af behandlingsrum og venterum. Layoutet har øget effektiviteten, og gangruten er meget kortere. Alt i alt skaber dette en masse fred og ro. ”Udseendet og følelsen af ​​vores praksis blev leveret af Arda Evers fra Heartbeat Marketing.

Komfort

”Vi kiggede på flere mulige behandlingsenheder ikke kun fra et teknisk, men også fra en tandlæge synspunkt. I sidste ende valgte vi Heka Unicline S. Et godt eksempel er sensorkredsløbet mod sugning af sugeslangen, der ikke er i brug. Desuden er enheden udført i holdbare materialer som glas og aluminium. Som et resultat misfarver det mindre hurtigt, og det ser stadig pænt ud. Derudover var komforten ved behandlingsstole et opmærksomhedspunkt. En afslappet patient gør det lettere for tandlægen. Derfor valgte jeg en blød skumbelægning. Vi tager også vandkvaliteten på behandlingsenheder meget alvorligt. Med Dentapure-patronen fra Dentalair overholder vi let den nye WIP-retningslinje. Det kan også let installeres skjult i vores behandlingsenhed. ”

Tilfreds

”Jeg er meget tilfreds med resultatet. At træffe beslutninger baseret på en konstruktionstegning kan være ret vanskeligt, og du løber altid ind i forskellige problemer under en byggeproces. Det kan være meget irriterende, men du skal bare angive det, og det løses altid med det samme meget kreativt og praktisk af de professionelle Dentalair-teknikere. Deres fleksibilitet er virkelig strålende, hvilket er fantastisk! ”

Billeder og beskrivelse med tilladelse fra:

Vil du vide mere om Heka Dentals løsninger?

Er i og jeres klinik klar til arbejdsglæde hver dag – i flere generationer?

Heka behandlingsenheder fremstilles individuelt, så den passer til dig og dit teams unikke præferencer og behov

Høj kvalitet, dansk design, driftssikkerhed og ergonomi

Udvikles i samarbejde med tandlæger, for at understøtte den mest ergonomiske arbejdsgang

Gå til toppen af siden
×
userphone-handsetdownloadmagnifiercrossarrow-right