Betingelser for oprettelse af adgang til web support

Sidst opdateret: 2018-05-01
Version 1.0

Adgang til online support på www.heka-dental.dk er forbeholdt autoriserede forhandlere og disses medarbejdere.

Det er vigtigt, at vores autoriserede forhandlere og disses medarbejdere, certificerede teknikere m.v. opdateres løbende om Heka Dentals produkter, både af hensyn til både deres egen-, tandlægers og klikpersonales sikkerhed, men også af hensyn til patientsikkerhed.

Det er også nødvendigt for at sikre, at medarbejdere hos autoriserede forhandlere er i stand til at opsætte, servicere, montere og udskifte dele på Heka Dentals og underleverandørers produkter uden skade på egen- eller andre personer eller udstyr.

Sidst, men ikke mindst skal det sikre at korrekte og opdaterede oplysninger videregives er til rådighed, så slutkunder (tandlæger, klinikker m.v.) vejledes korrekt omkring både eksisterende og nyt udstyr.

Derfor beder vi dig acceptere, at vi holder dig løbende opdateret om emner der kan omhandle teknik, udstyr og optioner samt tilfredshedsundersøgelser vedr. Heka Dental og vores produkter. Du kan også modtage information om andre emner vi anser for at være vigtig information for en autoriseret Heka Dental forhandler.

Ønsker du at blive frameldt som bruger af Heka Dental’s web support, kan dette gøres ved at kontakte os på marketing@heka-dental.dk og bede om afmelding, hvorefter vi sletter din adgang i vores system.

Som medarbejder hos en autoriseret Heka Dental forhandler vil du fortsat modtage information om teknik, udstyr og optioner og andet vi anser for at være vigtig information for en autoriseret forhandler.

Du har ret til at se hvilke data vi har registreret om dig og anmode om at rette disse eller helt at slette dem.

Ønsker du at se eller rette i de oplysninger vi har registreret om dig eller ønsker du ikke længere at være registreret med din e-mail og øvrige oplysninger hos Heka Dental, kan du altid kontakte os på info@heka-dental.dk med dine ønsker.

Såfremt du anmoder om sletning af dine data, medfører dette også en sletning af din eventuelle Heka Dental autorisation som tekniker, da vi så ikke længere kan informere dig om sikkerhedsmæssige- og/eller andre vigtige information om vores produkter.

Gå til toppen af siden
×
userphone-handsetdownloadmagnifiercross