Tour de France 2022

Tour de france 2022 i Danmark

Som mange ved fra bl.a. vores sociale medier m.m. var Heka meget engageret i Tour de France, som startede i Danmark d. 1. juli 2022. Det har været en stor succes for os at være så synlige i verdens største sportsevent - ikke mindst i medierne.

To gange, i april og juni, har et TV-hold fra det landsdækkende TV2 News, sendt nyheder direkte fra Heka Dentals produktion i Ishøj. Det har både været i forbindelse med det franske præsidentvalg og senest med baggrund i Tour de France. Heka's Oluf Christian Olsen er begge gange blevet interviewet, på grund af sit indgående kendskab til Frankrig og fransk kultur.

Vi havde i hele juni 2022 en særudstilling ved indgangen til Industriens Hus på Rådhuspladsen i København ved siden af Tivoli. Industriens hus er omdrejningspunkt for dansk handel og eksport, og blev i løbet af juni blevet besøgt af højtstående politikere fra hele verden, udenlandske delegationer og mange andre, også tandlæger. Mange har taget tid til en snak og til at få lidt information om Heka og vores dentalunitter.

Dansk Industri har også lavet en artikel i deres medlemsblad med udgangspunkt i Touren, og med fokus på Heka Dental og den flotte fremgang vi har oplevet på eksportmarkederne, ikke mindst i Frankrig.

Du kan læse artiklen HER

Begyndte på Avenue de Champs Elysées

Som en naturlig konsekvens af Heka’s fantastiske udvikling på de store eksportmarkeder, deltog vi i Oktober 2022 i afsløringen af Tour de France ruten for 2022.

I den anledning udstillede vi vores Heka S+ tandlægeunit på verdens smukkeste avenue – det er naturligvis Avenue de Champs Elysées i Paris.

Udstillingen foregik uden for Maison du Danemark.

HKH Kronprins Frederik

"Jeg bærer en kærlighed til franskmændene og til Frankrig i mit hjerte", citat fra Hans Kongelige Højhed Kronprins Frederik af Danmark.

Hos Heka har vi de samme følelser over for franskmændene og Frankrig.

Dette er grunden til, at vi i de senere år har udviklet flere produkter baseret på behovene og traditionerne på det franske marked for tandlæger.

Arrangementet tillod os at bruge tid sammen med nogle af vores vigtigste partnere i Frankrig for at diskutere fremtidige initiativer for yderligere at fremme den positive udvikling af salget i Frankrig.

En stor tak til vores franske partnere, som valgte at dele denne smukke og særlige dag med os!

Nyhedsartikel af Dansk Industri

Dansk Industri har udgivet en nyhedsartikel om Hekas deltagelse i Tour de France i deres medlemsblad, DI Business

Læs DI's artikel Læs DI's artikel på PDF

Del indlæg:

Link til blogindlægget blev kopieret!

Har du spørgsmål eller vil du vide mere om vores produkter?

Kontakt
Gå til toppen af siden
×
userphone-handsetdownloadmagnifiercross