Specialistklinik

Tandreguleringen I/S, Hvidovre, Danmark

Du sidder godt

Tandreguleringen IS består af to klinikker, en mindre i Albertslund og en større i Hvidovre. På klinikken i Hvidovre arbejder Helle Larsen, som er tandplejer. Hun har været med fra starten i 2012. Hele 6 kommuner benytter sig af Tandreguleringen IS´ faciliteter som fælles tandreguleringsklinik og dermed er kundegrundlaget på omkring 40.000 patienter.

På Hvidovre klinikken er der et bredt udvalg af unitter fra HEKA; UnicLine 5D, UNIC og UnicLine S. De enkelte behandlingsrum er ikke så store og derfor er det ifølge Helle vigtigt, at man har en unit, der er let tilgængelig; ”vi har brug for nogle små, enkle units, man kan komme rundt om”. Helle uddyber sin holdning til UnicLine S således, ”den er god at arbejde ved, du sidder godt ved den, du kan lægge patienterne ned, så du sidder godt i din egen arbejdsstilling”.

Der er ingen modkraft

Den lange sugeteleskoparm på HEKAs unitter giver nogle ergonomiske fordele; ”du kan trække det tæt på … også hvis man sidder og arbejder alene og har brug for suget, så kan du også have det lige ved siden af, det er en fordel”.

Ergonomiske plusser findes også i instrumentbordet, som ”ikke er noget tungt noget at trække i, det flytter sig forholdsvis let” og desuden i de afbalancerede instrumenter, ”det er oplevelsen jeg går op i, hvordan den er at sidde at arbejde med. Og der kan man mærke det der med, at du bliver ikke træt af at holde den (mikromotor), der er ingen modkraft”.

Jeg er meget tilfreds med den stol

Det primære arbejdsredskab for Helle er HEKA unitten og 90% af tiden tilbringes her. Afslutningsvis konkluderer Helle; ”jeg er meget tilfreds med den stol, den er jeg glad for at arbejde ved” og desuden roses deres servicepartner, Scandinavisk Dentalservice for at levere et rigtig godt stykke arbejde, specielt ”hvis det er akut, er de hurtige til det”.

Scandinavisk Dentalservice

Mød også Scandinavisk Dentalservice, som er service partner på Tandreguleringen I/S i Hvidovre, i denne korte YouTube video.

Billeder og beskrivelse med tilladelse fra:

Vil du vide mere om Heka Dentals løsninger?

Er i og jeres klinik klar til arbejdsglæde hver dag – i flere generationer?

Heka behandlingsenheder fremstilles individuelt, så den passer til dig og dit teams unikke præferencer og behov

Høj kvalitet, dansk design, driftssikkerhed og ergonomi

Udvikles i samarbejde med tandlæger, for at understøtte den mest ergonomiske arbejdsgang

Gå til toppen af siden
×
userphone-handsetdownloadmagnifiercrossarrow-right