Tandklinik

Tandlægerne Kulturtorvet, Skanderborg, Denmark

Den bedste beslutning, jeg har taget

Centralt i Skanderborg ligger den moderne og flotte tandklinik, Tandlægerne Kulturtorvet. Fulya Beck Schmidt er tandlæge og klinikejer. Personalet tæller blandt andet 3 tandlæger, som har gode arbejdsforhold i de 3 lyse behandlingsrum, som alle er indrettet med UnicLine S unitter fra Heka Dental.

Omkring 1 år efter at Fulya overtager klinikken, foretages der i 2018 en større renovering og i den forbindelse ønsker man at indrette klinikken med UnicLine S som den optimale unit, for som Fulya siger, ”Vi vil gerne have en unit, der passer til klinikkernes størrelse. Og vi vil også gerne have en driftsikker unit, som kan holde i mange år”. Fulya, som også foretager operationer, stiller som krav, at ”den unit, jeg skal bruge, skal være praktisk, både jeg og mine assistenter skal kunne komme rundt omkring den, også når der står både kirurgimaskiner og operationsbord”.

Jeg blev selvfølgelig også anbefalet Heka af nogle af mine tandlægekollegaer

Ved behandling i stående position fungerer Heka unitten også perfekt, ”jeg har prøvet forskellige units, men til sidst kom jeg til beslutningen, at jeg skulle have en UnicLine S, som jeg synes passede bedst til mig … den beslutning har jeg ikke fortrudt”.

Igen understreger Fulya, vigtigheden af, at også resten af personalet og patienterne trives og er tilfreds med unitterne. ”Jeg har også haft en patient, der skiftede tandlæge til os på grund af vores tandlægestol”.

Da klinikken tilbage i 2018 skulle indrettes kiggede Fulya på mange slags unitter og stole. Nøgleord som ergonomi, praktisk, design og driftssikkerhed fandt hun i Heka unitten.

”Jeg blev selvfølgelig også anbefalet Heka af nogle af mine tandlægekollegaer”. Klinikkens servicepartner, Dent Support, har også bidraget med god rådgivning om Heka unitten. ”Jeg synes, at det var fantastisk at Matti (fra Dent Support) var med fra starten af med renoveringen … de står også i dag stadig for service og vedligehold i klinikken”.

I det hele taget er man på klinikken fuld tilfreds med Dent Support som servicepartner.

Som udgangspunkt, så sidder jeg faktisk rigtig godt

Christina, som er tandlæge på klinikken har været med på teamet siden renoveringen, er glad for sit arbejde hos Tandlægerne Kulturtorvet. Når Christina skal vurdere UnicLine S som et arbejdsredskab fremhæves arbejdspositionen som et stort plus. ”Som udgangspunkt, så sidder jeg faktisk rigtig godt”.

På nogle andre unitter, som Christina har arbejdet ved, kan det efter hendes mening godt være problematisk, at der ikke er nok benplads. Det er ikke tilfældet med UnicLine S, ”det synes jeg, at der er under den her unit (stolen), der er både plads til mig og min klinikassistent”.

Christina roser også OP-lampen på Heka unitten for at være kraftigt og klart, ”så er jeg også ret begejstret for lyset i lampen, jeg kan godt lide, at det er hvidt, jeg elsker hvidt lys, jeg er ikke så glad for sådan noget fesen-gult-noget”.

Christina kommer også ind på vigtigheden af de balanceophængte instrumenter, ”jeg synes, at det er dejligt, at der ikke er noget, der hiver i mig, altså der hiver igen … jeg vil sige, i det daglige tænker man ikke på, at der er noget der hiver igen, men lige så snart du sidder på en unit, der gør det, så tænker du over det”.

Dent Support

Mød også Dent Support, som er service partner hos Tandlægerne Kulturtorvet, i denne korte YouTube video.

Billeder og beskrivelse med tilladelse fra:

Vil du vide mere om Heka Dentals løsninger?

Er i og jeres klinik klar til arbejdsglæde hver dag – i flere generationer?

Heka behandlingsenheder fremstilles individuelt, så den passer til dig og dit teams unikke præferencer og behov

Høj kvalitet, dansk design, driftssikkerhed og ergonomi

Udvikles i samarbejde med tandlæger, for at understøtte den mest ergonomiske arbejdsgang

Gå til toppen af siden
×
userphone-handsetdownloadmagnifiercrossarrow-right