Tandklinik

Ivy House Dental Practice, England

Projektet:

Kælder til loftmontering af klinikken, herunder: indgangsparti i glas, reception, gulve, Heka unit, udskiftning af inventar, nyt sug, kompressorer, klimaanlæg og dekontaminerings- og sterilisationsrum.

Udtalelse

Renovering af en klinik er en beslutning, der ikke kan tages let. Der er forstyrrelsen, der naturligt vil forekomme såvel som desorganiseringen i et normalt rent og klinisk miljø.

Heldigvis arbejdede jeg på anbefaling fra andre kolleger med Eclipse Dental-teknikere om mit projekt. Jeg kunne godt lide, at Eclipse var en familieejet og drevet virksomhed, identisk med min egen operation, der blev oprettet af min far for næsten 50 år siden og i øjeblikket beskæftiger 3 medlemmer af min familie og personale, der har været loyale over for os og med os i op til 30 år.

I de indledende planlægningsfaser var Eclipse altid imødekommende for enhver anmodning og ville altid gå det ekstra skridt. De kom straks tilbage med planer og design og var aldrig påtrængende i deres udstyrsforslag. Jeg følte aldrig, at jeg havde at gøre med sælgere, mere entusiastiske partnere, der ønskede de løsninger, der passer til mig. Når det gjaldt fjernelse af mit gamle udstyr og installation af mit nye udstyr, var de særdeles effektive. De arbejder også med fremragende og professionelle partnere, og også mit valg af partnere efter anmodning.

Med Eclipse Dental udførte jeg en mere eller mindre kælder til loftmontering af klinikken, herunder: glasindgang, reception, gulve til 2 klinikker, Heka Unic stol til en klinik, udskiftning af inventar til en klinit, nyt sug og kompressorer og klimaanlæg til hele bygningen og et ‘bedste praksis’-kompatibelt dekontaminerings- og steriliseringsrum inklusive alt udstyr til dette. Mens et projekt af denne størrelse altid vil støde på udfordringer, med Eclipse, var de få og langt imellem, og alle blev behandlet effektivt og hurtigt. Jeg vil bare takke Eclipse for deres stressfri og fremragende service.

“Eclipse Dental var altid imødekommende for enhver anmodning og ville altid gå et ekstra skridt. Jeg ser frem til at arbejde med dem i mange år fremover.”
Dr. S. Yusef Moazzam Ali

Billeder og beskrivelse med tilladelse fra:

Vil du vide mere om Heka Dentals løsninger?

Er i og jeres klinik klar til arbejdsglæde hver dag – i flere generationer?

Heka behandlingsenheder fremstilles individuelt, så den passer til dig og dit teams unikke præferencer og behov

Høj kvalitet, dansk design, driftssikkerhed og ergonomi

Udvikles i samarbejde med tandlæger, for at understøtte den mest ergonomiske arbejdsgang

Gå til toppen af siden
×
userphone-handsetdownloadmagnifiercrossarrow-right