Tandklinik

Dr Jonathan Hall, London, UK

Projektet: Komplet renovering af kirurgi med levering og installation af et Heka Dental UNIC behandlingsenhed.

Design kort

Behandlingsrummet i den verdenskendte One Harley Street havde en 20 år gammel tandlægestol, som ikke var moderne i udseende og skulle opdateres sammen med renovering af klinikken for at gøre arbejdsgangen lettere og få et mere moderne udseende. Dr Jonathan Hall var interesseret i en Heka Dental enhed efter anbefalinger fra Sven Sorenson og Mads Nyborg fra The Clinic Dental og Yusef Moazzam Ali fra Ivy House Dental Practice.

Dr. Hall var allerede bekendt med Heka Dental og fandt ud af, at deres enheder var nemme at bruge, ergonomiske og pålidelige såvel som at være smukt designet. Han var dog bekymret for, at hans sædvanlige udstyrsleverandører ikke kunne installere eller servicere sin nye stol.

Heka Dental anbefalede os som en valgt forhandler, og Dr. Hall interviewede andre tandlæger, som vi havde udført arbejde for, og var tilfreds med, at vi kunne levere den løsning, han ønskede.

Løsningen

Vi lavede en detaljeret plan baseret på Dr. Jonathan Halls indledende ideer og tegninger og arbejdede efter en stram tidsplan. Det hævede gulv blev fjernet for at eliminere en niveauforskel ind i klinikken, og installationer blev flyttet under det oprindelige gulv. klinikken blev fuldstændig renoveret og air condition enheden blev flyttet.

Vi leverede og installerede alt inventasr og udstyr inklusive en Heka Dental UNIC behandlingsenhed. Dr. Hall er meget tilfreds med det behandlingsrum, de nu har, og vigtigst af alt synes hans patienter, det ser godt ud, og stolen er yderst behagelig. Den fulde artikel blev offentliggjort i november 2017-udgaven af ​​”The Dentist” under sektionen Ny teknologi.

“Vi er meget tilfredse med transformationen af ​​rummet og al den planlægning og dygtighed, der er gået ind i projektet.”
Dr. Jonathan Hall

Billeder og beskrivelse med tilladelse fra:

Vil du vide mere om Heka Dentals løsninger?

Er i og jeres klinik klar til arbejdsglæde hver dag – i flere generationer?

Heka behandlingsenheder fremstilles individuelt, så den passer til dig og dit teams unikke præferencer og behov

Høj kvalitet, dansk design, driftssikkerhed og ergonomi

Udvikles i samarbejde med tandlæger, for at understøtte den mest ergonomiske arbejdsgang

Gå til toppen af siden
×
userphone-handsetdownloadmagnifiercrossarrow-right