Tandklinik

Den kommunale Tandpleje, Vejle, Danmark

Stolen passer også til små og store børn

I Vejle har man samlet hele tandplejen i et stort sundhedshus. Der er tale om en stor tandklinik med blandt andet 20 lyse og indbydende behandlingsrum til børn og unge. Servicepartner er Dent Support. Tandplejeren Tine og klinikassistenten Marianne benytter i deres daglige arbejde den Heka unit, der hedder UnicLine S.

Marianne har 49 års erfaring og har en klar holdning til, hvad der er vigtigt for patienten. Først og fremmest skal patienten have en god støtte og ligge godt i stolen og på deres børnetandplejeklinik har det stor betydning, at stolen kan passe til helt små børn og til store børn og ”på denne stol bliver det fint overfor dem”. Man har ikke behov for at lægge en pude under for at lave en ergonomisk tilpasning. Desuden er man glad for nakkestøtten med hul i; ”det er faktisk rigtig smart med den her hulpude, fordi der er mange, der har deres hår sat op”.

Et skyllesystem der fungerer

Deres UnicLine S er udstyret med automatisk vandgennemskyl af instrumenter, hvilket medvirker til at man bliver hurtigere klar til næste patient. ”Det betyder også noget i vores dagligdag, at vi har et skyllesystem der fungerer hurtigt og nemt”. Unitten er placeret centralt i et forholdsvist lille behandlingsrum og netop, hvor pladsforholdene ikke er voldsomt store giver det et godt indtryk med en unit, hvis fysiske rammer passer godt til rummet og virker skræmmende på børn, ”der synes jeg, at den her har en god størrelse, den virker ikke voldsom, som når man kommer ind og siger hold da op – det er jo bare en stol”.

Det er nemt at gøre rent

Tine har været tandplejer i 20 år og deler Mariannes synspunkter om UnicLine S og fremhæver også selve stolens ergonomi, ”jeg synes, at børnene – både de små og de store ligger væsentligt bedre i den her stol”. Instrumentarmens mange placeringsmuligheder giver fleksible arbejdsforhold. Efter endt behandling kan armen med instrumentbordet køres helt over til klinikassistenten, ”men det er også omvendt rart, når vi skal tage røntgen, at den så kan køres hele vejen ned”. I en travl hverdag med mange patienter fremhæves den nemme rengøring af UnicLine S som værende positiv. ”Det er nemt at gøre rent, det er nogle gode flader”. Det er nemt og overskueligt”.

Mød også Dent Support, som er service partner hos Tandlægerne Kulturtorvet, i denne korte YouTube video.

Billeder og beskrivelse med tilladelse fra:

Vil du vide mere om Heka Dentals løsninger?

Er i og jeres klinik klar til arbejdsglæde hver dag – i flere generationer?

Heka behandlingsenheder fremstilles individuelt, så den passer til dig og dit teams unikke præferencer og behov

Høj kvalitet, dansk design, driftssikkerhed og ergonomi

Udvikles i samarbejde med tandlæger, for at understøtte den mest ergonomiske arbejdsgang

Gå til toppen af siden
×
userphone-handsetdownloadmagnifiercrossarrow-right