Unicline S by Heka Dental - Dental treatment unit

UnicLine S ergonomi

En afslappet patient er ensbetydende med ideelle arbejdsvilkår for tandlægen.

Derfor har vi med UnicLine S skabt en behandlingsenhed, der er komfortabel for både patient og tandlæge.

Man sidder som en drøm i UnicLine S, og tandlægen har ideelle arbejdsbetingelser, uanset om man står eller sidder ned. Oplevelsen af patientstolen, materialevalg og farver komplementerer UnicLine S’ stilrene, lette design.

Samtidig har vi lagt vægt på funktionalitet og enkel indstilling af stolen med foden eller via tastaturet på instrumentbordet.

I balanceophænget med lys-ergonomi er de enkelte instrumenter individuelt afbalancerede, og de lange silikoneslanger giver ergonomisk rigtige arbejdsmuligheder.

Under instrumentbordets glas er display/berøringstasterne skjult – de er kun visuelle aktive, afhængig af den situationsbestemte funktion – det skaber et enkelt udtryk og man undgår at belaste øjnene.

Lys-Ergonomi
Lys-Ergonomi

Lys-ergonomi

Vi kender alle den daglige situation hvor vi gerne vil fastholde øjnenes fokus i patientens mund, men tit i behandlingen er tvunget til at flytte øjnene væk for at orientere for at orientere sig om instrumenternes indstillinger – oftest en simpel information om instrumentets spray.

Denne daglige udfordring har vi løst med UnicLine S ved at projicere instrumentinformationerne ned på patientens serviet og derved kan tandlæge og assistenten skimte indstillingerne for det aktive instrument i øjenkrogen og fastholde fokus i patientens mund, uden at flytte øjnene.

Det kalder vi lys-ergonomi, fordi vi undgår at belaste øjnene ved konstant at skifte fokus og lysintensitet.

 

Ergonomisk balanceophæng
Ergonomisk balanceophæng

Ergonomisk balanceophæng

I balanceophænget er de enkelte instrumenter individuelt afbalancerede, og de lange silikoneslanger giver ergonomisk rigtige arbejdsmuligheder.

UnicLine S-instrumenterne er afbalancerede, så din hånd ikke behøver at bære instrumentets vægt eller opleve interaktioner fra eksterne kræfter, når du skal udføre dit præcisionsarbejde.

Balancerede unitinstrumenter reducerer trætheden og forøger præcisionen af arbejdet.

Ergonomisk arbejdsbord
Ergonomisk arbejdsbord

Ergonomisk arbejdsbord

Arbejdsbordet er nærmest minimalistisk, og der er intet overflødigt tekno-lir, ingen unødvendige dimser eller dippedutter.

Det er blandt andet derfor, man har en fornemmelse af, at UnicLine S er et møbel.

Det tynde smalle design af instrumentbordet er en forudsætning for at kunne opnå optimale ergonomiske arbejdsindstillinger omkring patienten.