Beach foto

Design

Den rette stemning

Forestil dig, at du sidder for dig selv og kigger ud over havet. Tankerne flyder af sted, og du oplever en skøn indre ro, som breder sig i hele kroppen.

Det er præcis den stemning, vi går efter at skabe. UnicLine S giver patienten mulighed for at slappe af, mens tandlægen og assistenten arbejder roligt og effektivt.

Et funktionelt smukt og enkelt nordisk design.

Vores mål med UnicLine S har været at skabe et smukt funktionelt nordisk design i solide materialer som aluminium og glas – og som samtidigt skaber behagelige og afslappede rammer for patient og tandlæge.

Lyset har ligeledes haft stor betydning i arbejdet med UnicLine S – f.eks.  kan tandlæge og assistent skimte indstillingerne for det aktive instrument i øjenkrogen og kan derved fastholde fokus i patientens mund, uden at flytte øjnene. Det kalder vi lys-ergonomi, at sidde med det rigtige lys.

Det er de små ting, der gør forskellen på godt og dårligt design. Vi har kælet for hver en detalje i UnicLine S, fordi vi ved, at vores kunder skal have glæde af den i mange år.

Udgangspunktet for at skabe funktionelt design er at lytte til de mennesker, der skal bruge produktet.

Thomas Steen Nielsen, Heka Dental

Nyhed - Drejbar fontæne
Nyhed - Drejbar fontæne

Nyhed – Drejbar fontæne til UnicLine S

Vi kan nu levere UnicLine S med drejbar fontæne.
Fontænen kan leveres monteret ved bestilling af ny unit og kan eftermonteres på eksisterende unitter.
Som option fås både fontæne og glasplade nu justerbar lyseffekt i forskellige farver. Fontænen kan indstilles til automatisk skift til f.eks. grønt ved skylning.
Kontakt din autoriserede forhandler for yderligere oplysninger.
Konsol og instrumentbord
Konsol og instrumentbord

Konsol og instrumentbord

Det er de små ting, der gør forskellen på godt og dårligt design. Vi har kælet for hver en detalje i UNIC, fordi vi ved, at vores kunder skal have glæde af den i mange år.

Tag for eksempel instrumentbordet og toppen af konsollet – disse er CNC-bearbejdede af et helt stykke aluminium, og herefter har vi monteret en glasplade. Derved har vi skabt den mest hygiejniske overflade, der findes – og samtidig har vi skjult display og taster under denne overflade.

Det er dyrere. Det er mere besværligt. Men vi vurderer, at det er helt nødvendigt for den samlede oplevelse.

Nogle vil måske mene, at det er ligegyldigt, at der bliver brugt så mange ressourcer på små detaljer. Andre vil fryde sig over, at vi går hele vejen efter det perfekte.

Arbejdsbordet
Arbejdsbordet

Minimalistisk arbejdsbord

Vi har været meget bevidst om at gemme alt det væk, som ikke behøver at være synligt på UnicLine S.

Arbejdsbordet er nærmest minimalistisk, og der er intet overflødigt tekno-lir, ingen unødvendige dimser eller dippedutter.

Det er blandt andet derfor, man har en fornemmelse af, at UnicLine S er et møbel. Det tynde smalle design af instrumentbordet er en forudsætning for at kunne opnå optimale ergonomiske arbejdsindstillinger omkring patienten.

Under instrumentbordets glas er display berøringstasterne skjult – kun de aktive er synlige, afhængig af den situationsbestemte funktion – det skaber et enkelt udtryk og man undgår at belaste øjnene.

Med en overflade i hærdet glas har vi skabt den mest hygiejniske overflade der findes, og display/berøringstaster kan gøres inaktive under rengøring.

UnicLine S – indbegrebet af enkelhed.

Armsæt
Armsæt

Armsæt af anodiseret aluminium

UnicLine S’ armsæt gemmer på både strøm, vand og luft bag den let industrialiserede overflade af anodiseret aluminium.

De store led arbejder millimeter-præcist i enhver position på trods af de forskelligartede belastninger fra arbejdsbord, monitor, røntgen og lampe.

Resultatet er et armsæt med optimal balance.