Heka Dental frigiver 3D-filer til ny version af AeroSuction.

Heka Dental, har under sloganet ”Sammen kan vi hjælpe hinanden” frigivet opdaterede 3D tegninger på vores nye UnicLine AeroSuction, der er designet til at mindske aerosol i forbindelse med tandbehandlingen i klinikken.

På baggrund af feedback fra tandlæger, der har brugt UnicLine AeroSuction, har vi forbedret designet.

Den nye version har et “øje” til en éngangselastik eller gaze, som holder AeroSuction bedre på plads under behandlingen. AeroSuction er nu også tilgængeligt for både det store og det lille sug.

Dit download vil indeholde 3d filerne for AuroSuction til stort og lille sug for Heka Dental unitter, såvel som andre mærker.

Da du allerede har registreret dig til at modtage 3D print filerne, kan du downloade den nye version direkte ved at udfylde din e-mail adresse:

Indtast e-mailadresse

Er du ikke registreret endnu? Besøg www.heka-dental.dk/da/unicline-aerosuction og registrer dig.


UnicLine AeroSuction tilsluttes ganske enkelt til unittens eksisterende sugeslange og skaber et sug rundt om patientens mund, som har til formål at bortsuge aerosoler, der opstår under behandlingen*.

UnicLine AeroSuction har en perforeret indercirkel, der via tilslutningen til klinikkens eget sug, danner et vakuum i området omkring patientens mund. Derved mindskes aerosolen.

Heka Dental vil gerne bidrage til, at behandlingen af patienter kan foregå på en mere sikker måde i den nuværende situation, derfor har vi valgt at frigive designet til alle, så det kan blive udbredt hurtigst muligt.

For at flest muligt kan får nytte af det, fås UnicLine AeroSuction både i en version, der er er specifikt tilpasset Heka Dental’s UnicLine og UNIC modeller af behandlingsenheder, og en generisk version, der bør passe i de fleste øvrige mærker på markedet.

UnicLine AeroSuction produktet kan enkelt printes via en 3D printer og tilsluttes klinikkens normale patientsug, enten direkte eller via et T-stykke og en ekstra sugeslange.

* UnicLine AeroSuction er ikke i sig selv godkendt som værnemiddel, og erstatter ikke behovet for mundbind/visir og øvrige anbefalede værnemidler. Vi gør endvidere for god ordens skyld opmærksom på, at der ikke foreligger dokumentation for at UnicLine AeroSuction forhindrer eller mindsker smittespredning. Produktet har ikke været genstand for sundhedsfaglige tests eller undersøgelser.