Unic by Heka Dental - Design/conception by David Lewis

Designed by David Lewis

‘Kunsten er ikke at ligne, men at være’

Den internalt anerkendte industrielle designer David Lewis, som Heka Dental har samarbejdet med siden 2003, er kendetegnet ved altid at tage udgangspunkt i det enkelte projekt og ikke lade sig styre af en fastlåst designprofil.

Denne grundlæggende indstilling til at udvikle smukt, funktionelt design har gjort David Lewis verdensberømt for sine markante designs for bl.a. Bang & Olufsen, Vestfrost, Elica og Scholtés.

Unit
Unit

En af vores vigtigste målsætninger for den behandlingsenhed, som I ser her, er, at den skal være menneskelig. Eller i det mindste menneskeligere.

Det er en idé, vi blandt andet ser reflekteret i de svungne, organiske former, den bølgende overside, den S-formede top, og den møbelhed, der præger behandlingsenheden.

Vi har forsøgt at dræne den så meget som muligt for det stramme, kliniske look.

Instrumentbord
Instrumentbord

Udgangspunktet for at skabe funktionelt design er at lytte til de mennesker, der skal bruge produktet.

Mere end 2.000 små og store detaljer er blevet vurderet af de mennesker, som kommer i berøring med Unic – patienter, tandlæger, klinikassistenter og serviceteknikere.

Vi har justeret Unic efter de input, vi har fået. Og så har vi bedt vores testpersoner om at vurdere det på ny. Det har vi gjort om og om igen, fordi vi ved, at de mindste detaljer gør hele forskellen.