Komfort i højsædet

En afslappet patient er ensbetydende med ideelle arbejdsvilkår for tandlægen.

Derfor har vi skabt en behandlingsenhed, der er komfortabel for både patient og tandlæge. Man sidder som en drøm, og tandlægen har ideelle arbejdsbetingelser, uanset om han står eller sidder ned.

Oplevelsen af patientstolen, materialevalg og farver komplementerer og det stilrene, lette design. Samtidig har vi lagt vægt på funktionalitet og enkel indstilling af stolen med foden eller via tastaturet på instrumentbordet.

I Unicline-patientstolen sidder patienten komfortabelt under hele behandlingen.

NYHED - To nye polstre
NYHED - To nye polstre

Nyt COMFORT SHAPE og CONFORT MEMORY polster

Fremover vil patientstolen som standard leveres med Comfort Shape polster (se billede), der svarer til vores nuværende supersoft, men hvor der er udskåret en skål-form i polsteret, så patienten sidder bedre og mere stabilt i sædet.

Herudover tilbyder vi nu også Comfort Memory, et nyt ”premium” polster med memory foam, som føles superblødt i forhold til de nuværende.

Vi gør opmærksom på at Comfort Memory polster er fremstillet med syninger i siden.

Nakkestøtte
Nakkestøtte

Stabil position

Den dobbelt indstillelige nakkestøtte sikrer stabil position af patientens hoved, både for børn og voksne – nu også med hul til hestehale.

Armlæn
Armlæn

Ét eller to armlæn

UnicLine patientstolen kan som option leveres med ét eller to armlæn, der nemt kan tages af.

 

Patientkomfort
Patientkomfort

Patienten sidder komfortabelt

Kompensationen i ryg/sædebevægelse og den integrerede arm- og lændestøtte sikrer, at patienten sidder behageligt under hele behandlingen.

Polsterfarver
Polsterfarver

Farvevalg

UnicLine patientstolen leveres i 14 standard farver, men der er også mulighed for at forsyne stolen med specialfarver, der passer til klinikkens øvrige farvevalg.

Kontakt din autoriserede forhandler for information om muligheder og priser.