Få et tilbud fra Heka

Heka Dental – En virksomhed bygget på værdier

Nordisk DNA – designet til dig

Design og produktion af tandlægestole er vores DNA. Vi er specialister i tandlægeunitter og hele vores fokus ligger her – det er vi stolte af. Vi er ydmyge overfor den vigtige funktion, vores udstyr har i din klinik hver dag.

Heka Dental har fokus på at skabe tryghed og komfort for både dig, dit team og dine patienter. Dette afspejler sig i vores design, hvor det kliniske aspekt nedtones, og vi skaber et stilrent møbel. Det ses også i designlinjerne og glasoverfladerne med integreret display på vores nyeste dentalunitter Heka S+ og Heka G+.

Enhver Heka behandlingsenhed fremstilles individuelt, så den passer til dig og dit teams unikke præferencer og behov. Det giver dig optimale muligheder for et enkelt og ergonomisk arbejde.

Vi designer og producerer units til tandlæger over det meste af verden, og er i dag markedsledende leverandør af units til Skandinavien.

Vores virksomhed er bygget på kerneværdier, som går helt tilbage til introduktionen af den første unit i starten af 1980’erne. Her skilte Heka Dental sig ud fra konkurrenterne ved at satse på høj kvalitet, design, driftssikkerhed og ergonomi. Den første unit blev skabt i aluminium, i en tid hvor tendensen gik imod at benytte plastik. Udviklingen af vores unitter foregik – dengang som i dag – i samarbejde med tandlæger, for at understøtte den mest ergonomiske arbejdsgang.

Design, kvalitet og holdbarhed er stadig fremherskende i Heka Dentals kultur, og vi går fortsat ikke på kompromis i vores materialevalg.

På den måde bruger vi vores værdier til at skabe ny værdi for vores kunder.

Få et tilbud på din nye unit – Klik her

    Ønsker du at høre mere?

    Skriv til os via. formularen og vi kontakter dig! Du kan også ringe til os direkte på telefon +45 43 32 09 90